ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ! Επόμενο επεισόδιο το… γιαταγάνι – “Ξύπνησαν” οι Χιώτες και ζητούν να…

Κοινοποίηση:
6f800b5ec197c1906b4

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της δημιουργίας νέας κλειστής δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή του 15ου χιλιομέτρου της επαρχιακής οδού Χίου – Βολισσού, πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα έξω από το δημαρχείο, στην κεντρική πλατεία της Χίου.

Την ίδια ώρα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Χίου, με θέμα τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που θα διοργανωθούν σε επίπεδο Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και την πρόταση της κυβέρνησης για τη δημιουργία της νέας κλειστής δομής.

Αγαπητοί κάτοικοι του νησιού που έχετε βγάλει μεγάλους πατριώτες στο παρελθόν, τώρα είναι αργά για δάκρυα. Όταν τόσους μήνες το νησί εποικιζόταν από λαθροέποικους, κανείς δεν ξεσηκώθηκε, κανείς δεν σηκώθηκε από τον καναπέ και τις καφετέριες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Τώρα το θυμηθήκατε πουλάκια μου?
    Που είσαστε 5 χρόνια τωρα? Να σας πω εγώ…
    Ξεζουμίζατε τις πρώτες φουρνιές λαθροπιθηκων από την Συρια που είχαν χρήματα και τώρα που σας στέλνουν άφραγκους ουρακοτάγκους διαμαρτύρεστε. Τώρα όμως είναι αργά. Να τους βάλετε στον κωλο σας, να σας γαμησουν για να καταλάβετε τι κάνατε όταν όλοι εμείς φωνάζαμε!
    Θέλατε και Νόμπελ, θυμαστε?
    Έχετε πολύ πλάκα!

  2. Α μάλιστα… Και εμάς στην ενδοχώρα ποιος θα μας αποσυμφορήσει από τους νεγροειδεις ισλαμοκανιβαλους που εισβάλουν 500 κάθε μέρα ;;;;;;;;;
    Να κάτσετε να περιμένετε το Νόμπελ. Τους φέρνατε σπίτια σας να κάνουν μπάνιο και ταιζατε με μπιμπερό τα γεννηματα τους γιατί νομίζατε ότι θα πλουτίσετε , μας λέγατε φασιστες και ρατσιστές …. ψηφίσατε φιλελεδες και κομμουνιστές .

  3. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΩΝ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ?????ΙΣΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ ΒΡΑΚΙ !!!!ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΙΔΑ ΣΑΣ ΑΝΟΗΤΟΙ!!!!

  4. ΠΟΛΛΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ

  5. Δεν ακούω κάτι για κλείσιμο συνόρων και απελάσεις…Μόνο για ”αποσυμφόρηση΄΄ και μεταφορά των λαθροεποίκων στην ενδοχώρα…Λες και όταν εγκατασταθούν εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα η δεν θα έλθουν νέες φουρνιές από απέναντι και μάλιστα στο πίτσι φυτίλι…Δουλευόμαστε αγρίως μεταξύ μας…Είναι όμως ένα θετικό βήμα οφείλω να πω,αλλά δεν αρκεί…

Comments are closed.