ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ με τον ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ! ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ που λέει ότι…

Κοινοποίηση:
720_600563_3346610fa1-a034769122736fce

Φως στην υπόθεση της δολοφονίας του ληστή Ζακ Κωστόπουλου έρχονται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με το popaganda.gr, που δημοσιεύει και τα έγγραφα των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων του 33χρονου, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Στον οργανισμό του θύματος του περιστατικού στη Γλάδστωνος δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία, ενώ η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με την ιστοσελίδα ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα.

Η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα δε, ήταν τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

received_198368584413920

received_376130816464183

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αρα ειχε παρει κατι πολυ πιο δυνατο τυπου LSD .
    Στην Ελλαδα δεν υπαρχουν τα πολυ εξελιγμενα τεστ για ουσιες περα απο τις γνωστες ηρωινη κοκαινη κλπ
    , υπαρχουν αυτα που δειχνουν μονον την δραστηριοτητα του συκωτιου που φανερωνουν την χρηση ουσιας , αλλα οχι ποιας ουσιας.

  2. ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΑΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ,ΕΓΙΝΕ ΤΡΟΛΕΫ.ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  3. Μας δουλεύουν κατάμουτρα.Και ενα παιδάκι μπορεί να καταλάβει απ τα βίντεο ότι είχε πάρει κάποια ουσία που τον είχε μετατρέψει σε ζόμπι.Απλά ψαξαν στοχευμένα για 2-3 ναρκωτικές ουσίες.Μπορεί να ειχε πάρει και lsd.Ας υποθέσουμε ότι δεν είχε πάρει κάτι τότε φανταστείτε αν είχε πάρει πως θα ήταν!θα τους είχε φάει ολους λάχανο.

  4. πλακα μας κανετε ετσι!!!!!! Αν αυτός δεν είχε ναρκωτικά στον οργανισμό του, εγω ειμαι μεγιστάνας

Comments are closed.