ΤΡΟΜΟΣ σε μεγάλη κλινική της Αθήνας: Ασθενής μαχαίρωσε προϊσταμένη

Κοινοποίηση:
Capture

Προϊσταμένη νευραλγικής κλινικής μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας δέχθηκε επίθεση τόσο λεκτική όσο και σωματική νωρίς το πρωί της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου, κι ενώ πήγαινε στην εργασία της.Δράστης της επίθεσης ήταν ένας από τους νοσηλευόμενους της κλινικής ο οποίος ενώ είχε χειρουργηθεί και ανάρρωνε, έφυγε από την κλινική χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Το συμβάν της «λαθραίας» αποχώρησης του, όπως καταγράφηκε στην κλινική, προβλημάτισε βεβαίως τον γιατρό και τη νοσηλεύτρια αλλά δεν είχαν κάποιο τρόπο να το ελέγξουν περαιτέρω. Η φυγή έγινε την περασμένη Παρασκευή.

Η επικεφαλής της κλινικής είδε τον ασθενή να κάθεται το πρωί της Δευτέρας στο σαλονάκι έξω από την κλινική. Ωστόσο, όπως περιγράφει στο ygeiamou.gr, μόλις τον καλημέρισε, δέχθηκε επίθεση σωματική και λεκτική και στη συνέχεια ο δράστης έβγαλε μαχαίρι! Τα λεπτά που ακολούθησαν με τη νοσηλεύτρια να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, της φάνηκαν αιώνας όπως λέει.Ο 55χρονος χειρουργημένος ασθενής της ξέσκισε τη στολή, την κυνήγησε και στο τέλος την τραυμάτισε στο μηρό.  Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σώθηκα από τα μαχαίρια που κουβαλούσε επάνω του διότι αιφνιδιάστηκε όταν άνοιξε η πόρτα από την κλινική. Εμένα με τράβηξαν κάτω οι συνάδελφοι από τον 2ο όροφο που στο μεταξύ είχαν ανεβεί επάνω από τις φωνές μου και τον δράστη τον συνέλαβε η Αστυνομία, αφού τον κυνήγησε μέσα στο νοσοκομείο».

Υποβλήθηκε σε ράμματα στον μηρό και παρέμεινε στο νοσοκομείο για δύο 24ωρα. Ωστόσο, γνωρίζει καλά αυτό που οι συνάδελφοί της στα επείγοντα δεν της είπαν ευθέως: ότι στάθηκε πολύ τυχερή που το μαχαίρι του 55χρονου δεν την τραυμάτισε στη μηριαία αρτηρία.

Πηγή: ygeiamou.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.