ΤΡΟΜΟΣ για την Α.Νικολούλη: Άρχισαν οι απειλές! Ποια μέτρα προφύλαξης πήρε

Κοινοποίηση:
αγγελ

Για τις απειλές που δέχθηκε ερευνώντας την υπόθεση της

απαγωγής και της δολοφονίας του 26χρόνου Μάριου Παπαγεωργίου μίλησε στην κατάθεση της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», Αγγελική Νικολούλη.

Όπως τόνισε οι απειλές άρχισαν μετά την προβολή της εκπομπής όπου αποκαλύφθηκε με την συνδρομή του γενετιστή, Γιώργου Φιτσιάλου το αίμα του 26χρονου στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε.

«Μετά από την προβολή της εκπομπής, άρχισαν οι απειλές. Μετά από το πρώτο δικαστήριο και την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης έγιναν πιο έντονες. Υποβάλαμε μήνυση σε βάρος αγνώστων. Τελικά ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά βασικού κατηγορουμένου για απειλές σε βάρος μου. Η υπόθεση ωστόσο μπήκε στο αρχείο λόγω παραγραφής» τόνισε η δημοσιογράφος.

Η Αγγελική Νικολούλη περιέγραψε στο Δικαστήριο πως άρχισε να ερευνά την υπόθεση όταν η οικογένεια του 26χρονου απευθύνθηκε στην εκπομπή της καθώς «επειδή γνώριζαν το παιδί τους, ήξεραν ότι δεν θα έστηνε ο Μάριος την απαγωγή του για να πάρει χρήματα», προσθέτοντας πως ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση «έλεγε στην οικογένεια ότι ο Μάριος έστησε την απαγωγή του για να πάρει τα χρήματα της μητέρας του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. αντε χασου ρε ψευδη καθε εναμιση με δυο χρονια θυμασαι οτι σε απειλουν ψωροφαντασμενη ουστ!

  2. ψευτοερευνητρια… μονο το εικοσι τοις εκατο απο αυτα που κομπαζει οτι καταφερνει ειναι αληθεια. Παρολα αυτα μπραβο της ακομα και αυτο το ποσοστο νομιζω ειναι αρκετο…

  3. Γλεντάει καλα τον κοσμο η κυρια,φαντασμενη οσο δεν παει ,τάχαμου εξιχνιαζει υποθεσεις

Comments are closed.