ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ: Η Μητρόπολη Νέας Σμύρνης κάνει μαθήματα για το… Ισλάμ (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
mitropoli-nsmi

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι το κατηχητικό της εκκλησίας αφορούσε σε θέμα του Χριστιανισμού. Τώρα μαθαίνουμε ότι μπορούμε να παρακολουθήσουμε και μαθήματα για το Ισλάμ.

Στη Νέα Σμύρνη κυκλοφορούν αφίσες της Ιεράς Μητρόπολης της περιοχής που αφορά στα κατηχητικά σχολεία και με θέμα συζήτησης “Γνωριμία με το Ισλάμ”.

mitropoli-islam

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ!!!ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!!!!ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΜΟ Η ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ!!!ΔΙΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΑΡΤΙΜΕΛΗ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΙΤΟΡΙΔΟΚΤΟΜΕΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!!!!ΓΙΑΧΒΕΧ — ΓΙΑΜΠΑΛΤΑΩΘ —ΤΖΙΟΥΝΤ — ΑΛΛΑΧ -= ΣΑΤΑΝΑΣ!!!ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΑ ΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΜΩΧΑΜΕΝΤ
    (ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ)ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!!!

  2. Ειναι επειδη ευλογησαν ο Παπας με τον Πατριαρχη Βαρθολομαιο και τον Αρχιεπισκοπο Ιερονυμο
    τους λαθροεισβολεις
    και επειδη ολοι τους ανοικουν στο παγκοσμιο συμβουλιο εκκλησιων
    εφαρμωζουν εμπρακτα στο πειραματοζωο που λεγεται Ελλαδα τον οικουμενισμο,γιαυτο εσπευσαν και κανανε και την ψευτοσυνοδο της Κρητης,με το ορθοδοξο ποιμνιΟ να κοιμαται.
    Πανω ορθοδοξη Εκκλησια κατω τσαμι για να κυρυτεται το ισλαμ ,ολα υπογειως,οι σκοτεινοι ανθρωποι εργαζοντε υπογειως ,τα σκοτεινα τους εργα,ενω οι ανθρωποι του φωτος του Χριστου εργαζοντε στο φως ,τα εργα τους ειναι φανερα στους ανθρωπους,
    Ειχανε τον σκοπο τους οι τρεις πνευματικοι ηγετες και ευλογησαν και υποδεχτηκαν εγκαρδια τους λαθρο
    δεν υπαρχει φιλανθρωπια , διαταγες ελκτελουν ,οχι βεβαια του Θεου ,του οποιου την Εκκλησια κατελυσαν
    αλλα θελουν να εγκαθιδυσουν την πανθρησκεια και αυτο επιτυγχανται εμπρακτα με την λαθροεισβολη αλλοθρησκων,μεσα στο κολπο ειναι και αυτοι της παγκοσμιωποιησης και της πανθρησκειας.

  3. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ????? ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΠΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ????? ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ !!!!!!

  4. Κύριε Μητροπολίτα τί χάλια είναι αυτά;”Γνωριμία μέ τό Ισλάμ”.Τί δουλειά έχει τό αντίχριστο καί
    εγκληματικό Ισλάμ σέ ελληνική ορθόδοξη εκκλησία.Η μήπως μεταβάλλεται η εκκλησία σιγά και
    ταπεινά σέ τζαμί;Η Ελλάδα κύριε Ιερέα είναι χώρα χριστιανική ορθόδοξη.Τού μακαριστού Χριστό-
    δουλου θά τρίζουν τά κοκκαλα του από αυτή τήν επαίσχυντη καί αισχρή πράξη.
    Γιάννης Κατσαρός Λάκων πατριώτης καί εθνικισςής.
    Εξω οι λαθροπίθηκοι από τήν Ελλάδα
    Η Ελλάδα ανήκει στού Ελληνες

    1. Εσυ βλακακο που θεωρεις τον εαυτο σου ελληναρα και εθνικιστή γραφεις με greeklish το ονομα σου εεε;;; δεν ντρεπεσε;;; εκλεψες και το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ ρε ξεφτιλα;;;; η ελλαδα ανηκει στους ελληνες καραγκιοζη εθνικιστή της φαπας!!!

  5. Θέμα συζήτησης έχει για να προφυλαξει την κοινωνία από το Ισλάμ!!!!!και όχι για προσυτιλισμο !!!!!όλοι έχετε άποψη χωρίς να ξερετε! !!!!!Καλό είναι να μην κατηγορείται όταν δεν έχετε ιδέα! !!!Εγώ συγκεκριμένα πήγαινα εκεί κατηχητικο! !!

  6. ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΒΡΕΦΩΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΝΤΙΣΝΕΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΟΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΑΠΕΣ

  7. Αντε βρε μηπως και ξυπνησει κανενας και δει οτι ειναι η αλλη οψη του ιδιου νομισματος….και μηπως …μηπως λεω …μαθει και δει γιατι μεχρι τωρα η επισημη εκκλησια κανει το κοροιδο που μπαινουν μεσα στη χωρα μαζικα ισλαμοπιθηκια ….

  8. Κ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΔΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ……

    Ιωάννης Μάζης: «Χωρίς την Ορθοδοξία η Ελλάδα θα καταρρεύσει»…………………..

    ΧΑΑΑΑΧΧΧΑ
    ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΗ ΕΘΝΟΥΣ……ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ….ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ,ΘΑ ‘ΣΩΣΟΥΝ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….

  9. Ο μεγάλος τράγος το έκανε αυτό . Ανάξιος ο παλιοδεσπότης

Comments are closed.