ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ… Αγέλη λαθροπακιστανών στην Σταδίου φωνάζει ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ κάτω από το Άγαλμα του Κολοκοτρώνη…!!!

Κοινοποίηση:
κξηξκηκξηκξ

Το βίντεο που θα παρακολουθήσεστε παρακάτω είναι από τη χθεσινή πορεία που πραγματοποίησαν πακιστανοί στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη δήθεν εξύβριση του προφήτη τους από Έλληνα. Οι εικόνες είναι τρομακτικές και με αυτή την αφορμή, θέτουμε ένα ερώτημα: Αλήθεια, πόσοι από εσάς πιστεύετε ακόμα ότι το Ισλάμ δεν θα επιτεθεί κατά Ελλήνων;

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ελεύθερους σκοπευτές για αυτούς που ήρθαν λαθραια.. Και τανκς γύρω από την βουλή για αυτούς που κλεινανε τα μάτια όταν μπουκαραν.. Αλλα όταν έχει ολομέλεια… Και μετά με σταγερ στο Πικέρμι το ξενοδοχείο αν υπάρχει ακόμα. …

  2. ΟΞΩ πακιστανοφαρα
    Αηδιες τραμπούκοι που εισβαλατε στη χώρα μας θρασύς λουγκρες με μουστάκι
    ΟΞΩ ολοι

  3. Τα τεθωρακισμένα έξω καί πατήστε τους… Πρέπει όλοι οι Έλληνες να βγάλουμε την γαλανόλευκη στα μπαλκόνια μας έτσι να ξέρουν οι μαλακες που βρίσκονται.

  4. Γαμώ την πίστη σας και τον Μοχαμέτι σας!

  5. Καλά να πάθετε. Μερικοί τα λέγαμε χρόνια και μας λέγατε κινδυνολόγους, φασίστες και ρατσιστές. Ε όχι ρε δεν σας λυπάμαι. Θα γίνει ξεκαθάρισμα είτε το θέλετε είτε όχι ηλίθιοι νεοέλληνες. Μόνο που θα γίνει με τις χατζάρες και με το ζόρι, γιατί τα ήθελε ο κώλος σας. Αλλιώς δεν θα εκλέγατε μονίμως ανθέλληνες ηγέτες.

    Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει ο 80% του πληθυσμού να μισεί την ίδια του την πατρίδα, δεν πρέπει να συμβαίνει σε άλλη χώρα αυτό.

  6. Γαμω τον Αλλάχ και τον Μωάμεθ σας τον παιδεραστή.

  7. Που είναι τα ΟΥΚ? οι ΛΟΚατζήδες μας? Δεν είναι απειλή όταν στην καρδιά της Χριστιανοσύνης φωνάζουν τον Θεό τους και ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ την χώρα που τους δίνει τον αέρα που αναπνέουν και το νερό που πίνουν? Τους είπε ο θεός τους να έρθουν στην Ελλάδα? τους κάλεσε κάποιος? Άντε γαμηθείτε κωλόπαιδα εσείς και ότι πιστεύεται. ΚΑΘΙΚΙΑ, ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΒΑΡΒΑΡΟΙ όπως έλεγαν οι ημών πρόγονοι. Που είναι οι λοκατζήδες μας? οι πουτσαράδες μας όπως τους εκφωνούσε ο Διοικητής μας. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ????????

  8. ΚΕΕΡΦΑ – Κωσταντίνου/ΑΝΤΑΡΣΥΑ(συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ)

  9. και μετα πηγαν ολοι μαζι και γαμησαν τον κωλο της κωνσταντινας και ολο της το σπιτι οπως παντα.

Comments are closed.