ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ… Γυναίκα βγήκε γυμνή στους δρόμους της Νέας Ιωνίας Βόλου

Κοινοποίηση:
1

Ιδιαίτερο το θέαμα για τους κατοίκους της περιοχής το απόγευμα του Σαββάτου – Η γυμνή γυναίκα προσήχθη από την αστυνομία.

Σοκ στη Νέα Ιωνία Βόλου το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς γυναίκα εθεάθη σε κεντρικούς δρόμους της πόλης να κυκλοφορεί γυμνή.

Αμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στη οδό Δορυλαίου και μάλιστα κοντά σε στάση του ΚΤΕΛ.

Κανένας από τους διερχόμενους από το συγκεκριμένο σημείο πολίτες δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Η γυναίκα κυκλοφορούσε κυριολεκτικά γυμνή, ενώ ήταν άγνωστα τα κίνητρά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί με περιπολικό μετέβησαν άμεσα επί τόπου και προχώρησαν σε προσαγωγή. Πάντως, παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Ιωνία και τον περασμένο Ιούνιο.

Πηγή: taxydromos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Γιατι γκρινιαζετε?? Δεν εχετε ξαναδει βυζι?? Και με τα στρινγκ κορδονια των γυναικων σας στη παραλια δεν εχετε προβλημα???

  2. Μπορεί να έχασε ή να έβαλε κάποιο στοίχημα κι έπρεπε να το κάνει. Ποιος ξέρει;;;

  3. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ; Η ΚΥΡΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΄΄ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ΄΄, ΚΑΤΙ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΟΥΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΙ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ…. ΑΥΤΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΣ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ΄΄ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑ;;;;;;;;;;;;;

  4. Καλά έκανε! Τον ανώμαλο χιμπατζή που βγήκε γυμνός στο Σύνταγμα με την Ελληνική Σημαία στην πλάτη κάθονταν ο αστυνομικός και τον κοιτούσε σαν χάνος αντί να τον συλλάβει.

  5. Kαποιος ψωνιο με ψυχοπαθεια σαν και τους επιδειξιες που ειχαν γινει μαστιγα κατα τις δεκαετιες του 80 και 90

  6. Πολλοί ψυχοπαθείς που κυκλοφορούν ανάμεσά μας δεν παίρνουν τα φάρμακά τους λόγω οικονομικών ή άλλων λόγων. Και καλά αυτή δεν βλάπτει κανέναν με το να εμφανίζεται έτσι στον δρόμο, άλλος όμως θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος έχοντας μαχαίρι ή όπλο.

  7. Ορθώς,η συντριπτική πλειοψηφία παρεφρόνησε υπό τήν μορφή δαιμονισμού,διότι Ο Κύριος καί Θεός καί Σωτήρ ημών Ιησούς Χριστός διδάσκει καί υπαγορεύει τούς ανθρώπους νά εμφανίζονται παντού καί πάντα ευπρεπώς καί σεμνότατα ενδεδυμένοι,ενώ αντιθέτως ο αισχρός διάβολος καταντά τά ευάλωτα καί ανόητα ανθρωποειδή νά γυμνώνοντε ώστε εκτός από τήν αμαρτία τής γυμνώσεως νά επωμίζοντε καί τήν αμαρτίαν τού σκανδαλισμού τών συνανθρώπων των,τό οποίον εστί βαρύτερο από τό εάν έδεναν ένα βράχο εις τόν τράχηλόν των καί φουντάριζαν εις τόν βυθό τού ωκεανού (Ματθ.ΙΗ’6….).Αυτό ολοκάθαρα ενδείκνυται εις τήν θεραπεία τού δαιμονιζομένου Γαδαρινού,ο οποίος ενώ μανιωδώς κυκλοφορούσε γυμνός,όταν εθεραπεύθη υπό Τού Θεανθρώπου Χριστού,ήλθε καί εκάθισε παρά τούς πόδας Τού Ιησού Χριστού “”ιματισμένος καί σωφρωνών””(Λουκά Η’35).Ο Χριστός ενδύει τούς ανθρώπους,ενώ αντιθέτως ο αναίσχυντος κακούργος διάβολος εκδύει τά άφρονα ανθρωποειδή ξευτυλίζοντάς τα ενώπιον τών συνανθρώπων,τών Αγίων Αγγέλων καί Τού Θεού επιδεικνύοντας τό παρανοϊκό του έργο εναντιούμενο Τού Θεού.Αίσχος καί κατάσταση διά μεγάλη λύπη ένεκα τού ξεπεσμού τής ταλαιπώρου ανθρωπότητος.

    1. παπατραγο, πες μας για τα οργια στα μοναστηρια!

  8. Ωραία καλά κάνατε και την συλλάβατε. Τις λουγκρες στο Σύνταγμα που έχουν ξεφτιλίσει τα πάντα γιατί δεν τους μαζεύετε όμως;

Comments are closed.