ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ… Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για τον πατέρα και το γιο Ζαχαριά – Το 2014 κόντεψαν να…

Κοινοποίηση:
67242696_891947207824117_5829900320242663424_n

Τραγωδία στον Άγιο Στέφανο το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο γιος του γνωστού ιδιοκτήτη αλυσίδας παιχνιδιών «Ζαχαριάς», Αλέξανδρος Ζαχαριάς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα.

Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς, προσπαθώντας να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε γυναίκα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο χτύπησε σε κολόνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρει ακαριαίο θάνατο.

Είχε γλιτώσει το θάνατο πριν από 5 χρόνια

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ήταν πριν από 5 χρόνια, όταν ο πατέρας του νεαρού είχε εμπλακεί σε ένα άλλο τροχαίο ατύχημα, το οποίο είχε σημειωθεί στις 3 Αυγούστου του 2014, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη.

Πρωταγωνιστής στο τροχαίο ήταν ο πατέρας του και επιχειρηματίας, γνωστός για τα καταστήματα εμπορίας παιχνιδιών, ο οποίος οδηγώντας το αυτοκίνητό του, μάρκας Ferrari και κόκκινου χρώματος, συμμετείχε στο ατύχημα κατά το οποίο ενεπλάκησαν ακόμη δύο Ι.Χ. (Smart, Audi). Το όχημά του κατέληξε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου, αφού πρώτα είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προκειμένου να αποφύγει τα δύο διερχόμενα Ι.Χ. Ο ιδιοκτήτης της κόκκινης Ferrari, κ. Ζαχαριάς, ο οποίος επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, υπέστη μικροτραυματισμό στο πρόσωπο και επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

«Έριξα το όχημα στα κάγκελα για να αποφύγω τη σύγκρουση»

Μιλώντας τότε στους δημοσιογράφους, ο γνωστός έμπορος παιχνιδιών, είχε επισημάνει ότι δεν ήταν στο αντίθετο ρεύμα και ότι, όταν είδε τα οχήματα μπροστά του, «έκοψε» το τιμόνι και «κάρφωσε» τη Ferrari στα κάγκελα. «Θυσίασα τα υλικά αγαθά. Για μένα δεν μετράνε, όση αξία κι αν έχουν. Πέταξα το Ι.Χ. για να αποφύγω τα οχήματα που ήταν μπροστά μου» εξηγούσε ο ίδιος. «Σέβομαι τους συνανθρώπους μου. Το κοντέρ του αυτοκινήτου μου γράφει 20.000 χιλιόμετρα σε 10 χρόνια, δεν το κυκλοφορώ για να πουλήσω εφέ. Συμβαίνουν αυτά (σ.σ.: τροχαίο), δεν ξέρουμε ακόμη ποιος ευθύνεται» είχε πει τότε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: