ΤΟ μασονίδιο της δεξιάς… Οι αφίσες κατεβαίνουν και αυτό λέγεται…δημοκρατία!

Κοινοποίηση:
1579019033117blob

Ο υπουργός μεταφορών Καραμανλής έδωσε εντολή άμεσα να κατέβουν οι αφίσες υπέρ των αγέννητων παιδιών και κατά των εκτρώσεων,ενώ καλεί σε απολογία την ηγεσία του ΜΕΤΡΟ..
Κράτος αντιχριστιανικό,μασονικό και με την βούλα..ποια ήταν τα χριστιανικά σωματεία που πρωτοστάτησαν στην καμπάνια υπέρ των αγέννητων παιδιών!!!

82542845_2348418548596472_5954864738771927040_n

Διαμαρτυρία προς τον υπουργό μεταφορών, για την φασιστική εντολή να κατέβουν από τους σταθμούς του μετρό οι αφίσες για την ενημέρωση-ευαισθητοποίση εναντίον των εκτρώσεων. Μας δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουμε την αντίθεσή μας για αυτή την φασιστική πράξη, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και αποστολής είτε μηνυμάτων με φαξ, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
https://www.facebook.com/kostaskaramanlis.gr info@kostaskaramanlis.gr
Σέρρες: τηλ: 23210 55155,
FAX: 23210 55255.
Αθήνα: τηλ.: 210 3237012,
FAX: 210 3220242

σχόλιο Γ.Θ : Η δημοκρατία στην Ελλάδα είναι όπως ο Χριστιανισμός στην Δύση. Ένα ψέμα. Αμαυρώνεται ο όρος.
Παρακάτω που θα δείτε το τι έκαναν οι ροζουλοί ναζί – φασίστες του σύριζα, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας

 unnamed

 

Οι αφίσες κατά των εκτρώσεων στο Αττικό Μετρό κατεβαίνουν, με υπουργική απόφαση.


Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών «Ο έλεγχος και η έγκριση του περιεχομένου των διαφημίσεων που αναρτώνται στους χώρους του Μετρό, είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ.

Την αρμοδιότητα αυτή οφείλει να την ασκεί με υπευθυνότητα και κοινωνική συνείδηση.

 

   Η καμπάνια που ξεκίνησε σήμερα εναντίον των αμβλώσεων για την οποία το αρμόδιο Υπουργείο και η Κυβέρνηση δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση, ανεξάρτητα από την προσωπική άποψη που δικαιούται ο καθένας να έχει, στρέφεται εναντίον ενός απολύτως κατοχυρωμένου και αναμφισβήτητου δικαιώματος των γυναικών.

 

Οι καμπάνιες που γίνονται στους δημόσιους χώρους δεν πρέπει να διχάζουν την κοινή γνώμη ούτε ασφαλώς να προσβάλουν γυναίκες που έχουν αναγκαστεί να κάνουν μια τέτοια δύσκολη επιλογή στη ζωή τους.

 

  Για το λόγο αυτό, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κάλεσε τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να εξηγήσει το σκεπτικό με το οποίο επέτρεψε μια τέτοια καμπάνια και ζήτησε να εξαντληθεί κάθε περιθώριο για να κατέβουν το συντομότερο οι αφίσες από τους χώρους του Μετρό».

 

Δηλαδή η “υπευθυνότητα και κοινωνική ευαισθησία” επιτάσσουν να ονομάσουμε δικαίωμα τον φόνο όταν πρόκειται για ανθρώπινο έμβρυο ενώ όταν πρόκειται για θανάτωση ζώου επιβάλλεται (και καλώς) χρηματικό πρόστιμο.

 

Το ζήτημα των αμβλώσεων διχάζει ενώ π.χ. η ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια ενώνει;

 

Όσο για τις “γυναίκες που έχουν αναγκασθεί σε μια τέτοια επιλογή” γιατί να προσβάλλονται επειδή άλλες επιλέγουν την ζωή των σπλάχνων τους; Το γεγονός ότι πολλές προτιμούν την έκτρωση, δεν την αναγορεύει σε αρετή. Όπως επίσης δεν παύει να είναι εφάμαρτη κατάσταση (για όσους βέβαια πιστεύουν σε Θεό) το ότι νομιμοποιήθηκε. Βλέπετε οι νόμοι των ανθρώπων και του Ευαγγελίου δεν συμπίπτουν πάντα. Από κει και πέρα είναι ζήτημα επιλογής….

 

Η μητρότητα οπωσδήποτε δεν είναι υποχρεωτική όπως και η άμβλωση δεν είναι υποχρεωτική.

 

Η διαφορά έγκειται στο ότι διαλέγοντας την δεύτερη, έχεις διαλέξει μεν κάτι νόμιμο αλλά όχι κάτι ευάρεστο και άριστο. Γιαυτό και μέχρι προ ετών (όπου είχαν διασωθεί κάποια ίχνη αιδούς) η γυναίκα που “έριχνε” το παιδί δεν ήταν υπερήφανη για την πράξη της ενώ εκείνη που εγκυμονούσε έδειχνε, με χαρά και τρυφεράδα, την κοιλιά της που μεγάλωνε με το μωρό της.

 

Όλοι ξέρουμε πολύ καλά για τι ακριβώς μιλάμε!

 

Εκείνο που μένει είναι να λιγοστέψουμε την υποκρισία, να έχουμε τα κότσια να πούμε αλήθειες, να μην ονομάζουμε τον φόνο ελευθερία και να μην ξεπουλάμε το δικαίωμά μας στην δική μας αλήθεια, ιδιαίτερα όταν έχουμε την τιμή να είναι η δική Του Αλήθεια…… 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.ΑΠΟ ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΓΚΑΦΑ ΠΑΕΙ.ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ.Κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΑΛΒΑ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥ ΤΩΝ ΝΔΚΡΑΤΩΝ

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.ΑΠΟ ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΓΚΑΦΑ ΠΑΕΙ.ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ.Κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟΝ.

    1. Ας προσεχες τι ψηφιζες παλικαρι μου.αλλα μην στεναχωριεσαι ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ειναι πολυ λιγα.θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.πρασινοι,κοκκινοι,μπλε κλπ.ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ δεν διαφερουν σε τιποτε ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ τι τους ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..

  3. Το δικαίωμα στη ζωή δεν είναι από τις πρωταρχικές αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
    Άρα ποιο είναι το πρόβλημα μιας αφίσας που συμβαδίζει με το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα της ζωής;
    Το πρόβλημα είναι ότι αντιτίθεται στις επιδιώξεις της ΝΤΠ του Σόρος όπου επιθυμεί την αντικατάσταση του πληθυσμού στην Ελλάδα με ότι το “λαθραίος” αντιπροσωπεύει από μέρους εθνικότητας και άλλης θρησκείας κατά προτίμηση μουσουλμανικής μια που είναι η πλέον απάνθρωπη θρησκεία (αν μπορεί να λεχθεί θρησκεία και όχι ιδεολογία εναντίον του ανθρώπου).
    Απλά έτσι σιγά-σιγά αποκαλύπτονται οι ΤΟΜΑΡΟΠΟΥΛΟΙ-ΠΟΥΘΕΝΙΔΗΔΕΣ, μίσθαρνοι υποτελείς του Σόρος και των ΜΚΟ του που – πριν τις εκλογές ήδη- ξέρατε αλλά κάνατε πως δεν ακούγατε. Πάρτε τώρα τους μισθοφό-ρους του Σόρος, αγκαλιά…..
    Εφόσον από την Ορθόδοξη εκκλησία απαγορεύεται η άμβλωση και εφόσον αυτή είναι η κυριαρχούσα θρη-σκεία στην Ελλάδα δεν καταλαβαίνω ποιος από την ΝΤΠ διέταξε τον πολιτικό νάνο Καραμανλή (του Αχιλλέως βεβαίως βεβαίως) να πάρει απόφαση εναντίων της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Μοιάζει με την αντίστοιχη ε-πιμονή να μας επι-βάλλουν τα GAY PARADE λες και η πλειοψηφία των Ελλήνων ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ.!!!!!

Comments are closed.