ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την τραγωδία στο κολυμβητήριο – Η 29χρονη έβγαζε αίμα από τη μύτη

Κοινοποίηση:
79c1b8c04c7b495f1256fa2eca9c7198

Συγκλονίζουν οι τελευταίες στιγμές της 29χρονης από τη Γαλλία η οποία άφησε την τελευταία της πνοή με τον πλέον τραγικό τρόπο στο δημοτικό κολυμβητήριο Καλλιθέας το μεσημέρι της Δευτέρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η γυναίκα ενώ ήταν μέσα στην πισίνα δεν αισθάνθηκε καλά, κάλεσε βοήθεια και αμέσως έπεσε στο νερό ένας ναυαγοσώστης. Αμέσως την έβγαλε από το νερό, της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Ωνάσειο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ωστόσο, η πρώτη ενημέρωση δεν επιβεβαιώνεται καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν πρόλαβε να ζητήσει βοήθεια. Λίγο νωρίτερα, η 29χρονη μπήκε στην πισίνα και το μοιραίο έγινε καθώς εκτελούσε μία άσκηση. Πριν προλάβει κανείς να αντιληφθεί πολλά, η κοπέλα άρχισε να βγάζει αίμα από τη μύτη.

Tο Α.Τ. Καλλιθέας ενημέρωσε πως το περιστατικό εξετάζεται και βρίσκεται στη διαδικασία της προανάκρισης, χωρίς να μπορούν να δοθούν, προς ώρας, περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου όσο και για το εάν υπήρχε ναυαγοσώστης στην πισίνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: