ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! Δύσκολες ώρες τώρα για τον Κώστα Πάσσαρη

Κοινοποίηση:
passaris-630x400

Ποινή κάθειρξης 45 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον Κώστα Πάσσαρη για τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών στη συμπλοκή στην Πλατεία Βάθης το 2000 και πέντε ληστείες.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά στον κατηγορούμενο.

Παράλληλα, τον κήρυξε ένοχο για έξι απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών στην πλ. Αμερικής το 2000, ενώ έπαυσε η ποινική δίωξη για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής που τον βάρυνε, λόγω παραγραφής, καθώς αφορούσε σε λεία μικρότερη των 120.000 ευρώ και με το νέο ποινικό κώδικα έχει μετατραπεί σε πλημμέλημα.

Αυτή την ώρα το δικαστήριο εξετάζει την υπόθεση για τις τέσσερις δολοφονίες που κατηγορείται ότι έχει διαπράξει ο διαβόητος κακοποιός, ανάμεσα στις οποίες και οι δολοφονίες σε βάρος των δυο αστυνομικών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας το 2001. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε τέσσερις φορές ισόβια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Καθάρισμα να ξεβρωμειζουμε κοφτε τις μαλακίες .

  2. Δεν το ηθελε ρε παιδια ο κακομηρης…ας του δωσουμε μια ευκαιρία ακομα. Ας του βαλουν “βραχιολάκι” σαν τον αλλον κακομηρη ρον αναρχοκουμουνια τον Ρομανό που μπουκαριζε με καλασνικοφ. Σοβαρα τωρα …τετοιο μπουρδελο κρατος δεν εχει ξαναγινει στον κοσμο. Αντι να τον κλεισουν σε ενα σκοτεινο κελι μεχρι να ψοφισει βασανιστικά ,συζητανε ενα μηνα για το μεγεθος της “αυστηρης” ποινης του , γιατι…βρηκε το θεο. Οποια και αν ειναι η ποινη του μολις βγουν παλι στην εξουσια τα αναρχομαλακισμενα θα βγει εξω και θα αλωνιζει σαν τα ζωα της 17 νοεμβρη

  3. Τι θα πει δυσκολες ωρες εχει σκοτωσει τοσα ατομα και εδω και στη Ρουμανια πριν συλληφθει.
    Δεν πρεπει να βγει ποτε απο τη φυλακη,μονο σε φερετρο.
    Τα παραμυθια περι χριστιανισμου κλπ ειναι για να τη σκαπουλαρει.

  4. και δεν σκότωσε ούτε ένα μεταπολιτευτικό κομμουνιστόμπατσο…….καλά κρασιά νεοραγιά…..

  5. Τι δύσκολες ώρες; Ο Πάσαρης έχει αφαιρέσει τόσες ζωές και εδώ και στη Ρουμανία. Αν του δοθεί η ευκαιρία θα αφαιρέσει και άλλες….

Comments are closed.