ΤΟΝ “ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ” κ΄ ΣΤΗΝΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ οι κατσαπλιάδες του Μαδούρο. Το αφεντικό της Singular logic τίναξε τα μυαλά του στον αέρα και οι μπολσεβίκοι κάνουν εκλογές με εταιρεία που αλλοίωσε τις κάλπες στη Βενεζουέλα. Είναι οι “νταβάδες” που έβαλαν μουσαμάδες στο Μετρό Θεσ/νίκης!

Κοινοποίηση:
1.indd

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ. 

ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
–ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε 0.80 λεπτά- καθημερινά- ως ενίσχυση της δημοσιογραφικής πατριωτικής προσπάθειας για την ανάδειξη της μοναδικής λαϊκής αλήθειας.

32_maketa1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το αφεντικό της SINGULAR LOGIC είναι ο Αμερικανοεβραϊκός όμιλος K.K.R.

    Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΝΟΘΕΙΑ που γίνεται σε κάθε εκλογική αναμέτρηση μέσω λογισμικού από τη συγκεκριμένη εταιρεία δεν μπορεί να διαπιστωθεί γιατί δε γίνονται δειγματοληψίες για το ΑΛΑΘΗΤΟ και το ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ της διαδικασίας από ουδέτερο φορέα.
    Δεν αλλάζουν τη σειρά των κομμάτων αλλά ψαλιδίζουν ή προσθέτουν από 0.5% μέχρι 2% ανάλογα ποιο κόμμα θέλουν να θάψουν ή να “σπρώξουν”.

    Συστημικά κόμματα που είναι στο 2.5% “παίρνουν” 3% και μπαίνουν Βουλή και αντισυστημικά που έχουν 3% και άνω ψαλιδίζονται και δεν μπαίνουν.

    Η Χ.Α πάντα ψαλιδίζεται -2% για να μη βγάλει παραπάνω βουλευτές αλλά και για να μη φανούν τα πραγματικά της ποσοστά έξω στο κόσμο και συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους.
    Σε σχετική ερώτηση καθηγητού του Μετσόβιου για το αλάθητο και το αδιάβλητο της διαδικασίας στην εταιρεία αυτή η απάντηση ήταν τραγική.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ και πληρώνεται για κάθε εκλογική αναμέτρηση 2.500.000 Ευρώ.

  2. Μην μασάτε ρε θα κάνει ντου η χρυση πορδη κ θα μας σωσει!!

    1. Ανάψανε οι φούρνοι και σας περιμένουν κουφιες συριζοπορδες!

  3. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και η μια και η αλλη εταιρια δημοσκοπεισεων απλα αλλαζη η εταιρια το ονομα με νεο για την νεα νοθεια που ετοιμαζουν τα παρταλια

  4. Στέφανε ξεβράκωσε τους όλους τους βρωμιαριδες αριστερούς και δήθεν δεξιούς!!!

    1. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΕ

Comments are closed.