“Σώπα ρε θα δείρεις και γυναίκες;; ” Kαμαρώστε μούτρο! Ψευτόμαγκας “αντι-φασίστας” απειλεί γυναίκα με ξύλο γιατί είναι χρυσαυγίτισα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
γυναικα ξυλο

Ο διάλογος κυκλοφορεί στο facebook και τον δημοσίευσε η γυναίκα που δέχεται την απειλή.

Όλα ξεκίνησαν σε πολύ γνωστή ομάδα του facebook όταν κάτω από τα σχόλια μιας γυναίκας
εμφανίστηκε ένας ψευτόμαγκας και άρχισε να την απειλεί.

απειλη.jpg οκ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Γυναίκες ή άντρες, οι φασίστες ξύλο και σκότωμα χρειάζονται. Καμία διάκριση. Κι οι φασίστριες ας μην επικαλούνται τη “γυναικεία” τους ταυτότητα όποτε τις συμφέρει.

    1. Σκότωμα και πολύ ξύλο θέλουν οι βλάκες σαν εσένα. Διάβασε τα λόγια σου και ερμήνευσε τα. Είσαι φασίστας του κερατά, μήπως να αυτομαστιγωθείς και να αυτοκτονήσεις ρε πανίβλακα που δεν έχεις το γνώθεις εαυτόν και βλέπεις στους άλλους αυτό που είσαι εσύ πραγματικά και αρνείσαι να παραδεχτείς; Κατάλαβες βλάκα ή όχι, λόγω iq ραδικιού; Οι μεγαλύτεροι τραμπούκοι και φασίστες αποδείχτηκαν με γεγονότα οι αριστερές κουράδες σαν τα μούτρα σου, που όταν θα φάτε το ξύλο της αρκούδας θα το βουλώσετε μια για πάντα. Και άσχημοι και άπλυτοι και φασίστες και εγκληματίες. Η ξεφτίλα στο έπακρο.

    2. Εσυ πουλακι μου να δεις τι θα παθεις όταν ερθει η ωρα σου ,και στον παγο θα κατσεις και ρετσινολαδο θα ρουφηξεις και δηλωση μετανοιας θα υπογραψεις και θα τα πεις όλα σαν καλο παιδι ..αλλιως το φως του ηλιου θα κανεις να το δεις για πολύ καιρο αγορακι μου!

Comments are closed.