Σώθηκε από θαύμα: Πεντάχρονος έπεσε στο κενό από ύψος 12 μέτρων και γλίτωσε [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
642190_04a023757b-9e96c3ecf8ccae6b

Μηδενικό ίχνος εγκεφαλική βλάβης φέρει ένας πεντάχρονος τον οποίον πέταξαν από το μπαλκόνι ενός εμπορικού κέντρου στις ΗΠΑ στην αρχή του μήνα. Ο Λάντεν Χόφμαν έφερε τραύμα στο κεφάλι και πολλά σπασμένα οστά όταν έπεσε από ύψος 12 μέτρων στο τσιμεντένιο έδαφος του κέντρου στο εμπορικό κέντρο Μπλούμιγκτον στη Μινεσότα.

Ο πάστορας της οικογένειας τον οποίον ενημέρωσε ο θείος του παιδιού, ανέφερε ότι ο 5χρονος δεν έχει εγκεφαλική βλάβη και παραμένει υπό καταστολή.
Ο Λάντεν υπεβλήθη σε πεντάωρη μαγνητική τομογραφία προτού ανακοινωθεί ότι όλα είναι καθαρά. Δεν είχε αιμάτωμα στον εγκέφαλο, ή κακώσεις νωτιαίου μυελού, αλλά ούτε και βλάβες των νεύρων ή απειλητικές για τη ζωή εσωτερικές βλάβες.
Όπως ανέφερε η οικογένεια, ο μικρός Λάντεν έχει μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά του.
Ο Λάντεν βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο με τη μητέρα του και στέκονταν έξω από ένα εστιατόριο όταν ο 24χρονος Εμάνουελ Αραντα προχώρησε προς το μέρος του, τον άρπαξε και τον πέταξε στο κενό με τη μητέρα του αγοριού να ουρλιάζει υστερικά ενώ ένας περαστικός ακινητοποίησε τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη και η εγγύησή του ορίστηκε στα 2 εκατ. δολάρια.

Ο Αράντα φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι πήγε στο εμπορικό αναζητώντας κάποιον να σκοτώσει ως εκδίκηση επειδή οι γυναίκες τον απέρριπταν εκεί εδώ και αρκετά χρόνια. Ο θείος του δράστη είπε ότι ο νεαρός άνδρας πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα πολλά χρόνια και πως από την παιδική ηλικία εξεδήλωσε βίαιες τάσεις.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι στο παρελθόν είχε απαγορευθεί δύο φορές στον Αράντα η είσοδος στο εμπορικό κέντρο αλλά η πιο πρόσφατη απαγόρευση είχε λήξει. Στο ποινικό του μητρώο περιλαμβάνονται δύο καταδίκες το 2015 για παρακώλυση νόμιμης διαδικασίας/ανάμειξη με αξιωματικό καθώς και καταδίκες για πέμπτου βαθμού επίθεση, καταπάτηση και καταστροφή περιουσίας.

Το βίντεο από την Daily Mail:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: