Σύρος: Αναγνωρίστηκε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ανοιχτά της Ερμούπολης

Κοινοποίηση:
1

Aναγνωρίστηκε ο άνδρας που βρέθηκε ανοιχτά της Σύρου. Σύμφωνα με τις πηγές πρόκειται για  Έλληνα, ηλικίας 65 ετών. Αδιευκρίνιστες παραμένουν ακόμα οι συνθήκες του θανάτου του.

Τέλος στο μυστήριο για τον άγνωστο άνδρα που εντοπίστηκε χθες νεκρός στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Ερμούπολης στη Σύρο, καθώς το Λιμενικό Σώμα ανακοίνωσε την αναγνώρισή του.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο νεκρός άνδρας είναι Έλληνας, ηλικίας 65 ετών. Ωστόσο, δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια θανάτου του.

Ο εντοπισμός του προκάλεσε συναγερμό στις Λιμενικές Αρχές, που ειδοποιήθηκαν από σκάφος που βρίσκονταν στην περιοχή για την ύπαρξη σορού.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Λιμενικού Σώματος, ο άνδρας είχε ύψος περίπου 1,65-1,70μ, ήταν μέτριας σωματικής διάπλασης,ενώ ήταν ντυμένος με μακρύ παντελόνι τζιν σκούρου χρώματος, δερμάτινη ζώνη λευκή, κοντομάνικη μπλούζα ερυθρού χρώματος, υποδήματα αθλητικά μαύρου χρώματος. Στο λαιμό φορούσε ασημένια καδένα σε σχήμα σταυρού και στον αριστερό καρπό έφερε ένα ασημένιο ρολόι κι ένα μαύρο κομποσκοίνι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: