Σωκράτης Κόκκαλης: Τι απίστευτο κέρδισε 9 μήνες μετά τον θάνατο του γιου του

Κοινοποίηση:
1

Μπορεί ο Σωκράτης Κόκκαλης να βιώνει την χειρότερη περίοδο της ζωής του με τον θάνατο του γιου του, όμως τα επαγγελματικά του πάνε εξαιρετικά! Συγκεκριμένα η εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη κέρδισε τον μειοδοτικό διαγωνισμό για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο όμιλος «Intrakat» του Σωκράτη Κόκκαλη, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, είναι ο προσωρινός μειοδότης του μεγάλου έργου της υπογειοποίησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, έργο το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα σημάνει και την λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

1

Στις αρχές Φεβρουαρίου είχε προκηρυχτεί ο διαγωνισμός για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια και προ ημερών η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής ενέκρινε τους όρους του διαγωνισμού για το έργο, το οποίο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο σε 14 μήνες.

Χθες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι των προτάσεων και άρχισε η εξέταση των προσφορών από τις εταιρείες για την ανάληψη και την ολοκλήρωση του έργου της υπογειοποίησης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Live Sport, ο όμιλος Intrakat έκανε την καλύτερη προσφορά σε αυτόν τον δημόσιο διαγωνισμό και έχει αναδειχθεί «προσωρινός μειοδότης».

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια ένσταση από τις άλλες εταιρείες, τότε εκείνη του κ. Κόκκαλη θα αναλάβει την ολοκλήρωση του παραπάνω έργου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Nα κανει ο γιος του κανα εγγονι που να μοιαζει τον αδερφο του μπας και του απαλινουνε τον πονο και ασε τα 9 εκατομμύρια…

  2. Ο πρεζογιος του πράκτορα ευτυχος που πέθανε γιατί αν τον προλάβαιναν και τον έσωζαν ,με την έρευνα που θα έκανε η αστυνομία στην Αμερική γιατί εκεί πέρα γράφουν στα παπαρια τους και τον Κόκκαλη και τον οποιοδήποτε μη αμερικανό ,με τα ναρκωτικά που βρηκαν στο δωμάτιο του ήδη θα ήταν στις αμερικανικές φυλακές

  3. Και ο Πετράκης υποψήφιος με ΣΥΡΙΖΑ. Η περιφερειάρχης εκτός από τις ψυχές που έχει στο σβέρκο της ευθύνεται και με σοβαρές ανομίες. Άντε να χαθείτε λαμόγια, μαλάκες…

  4. Έτσι γίνονται οι μπίζνες… Πρώτα ο Πέτρακος κατεβαίνει με τΣυριζα κ μετά η ανάθεση. Το κατάλαβες η όχι;

Comments are closed.