Σφοδρή επίθεση της Ακρίτα στην Στάη για τα τρυφερά ενσταντανέ με τον Κυριάκο! “Οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε…” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
akrita_arxiki_

Σφοδρή επίθεση προς την Έλλη Στάη εξαπέλυσε η Έλενα Ακρίτα, μέσω του λογαριασμού της στο facebook.

Ειδικότερα, έγραψε τα εξής (σ.σ. συνόδευσε την ανάρτηση με το τρυφερό ενσταντανέ):

“Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του;

Edit. Επειδή τωρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η πρσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least”.

akrita_

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μαλακιες της Ακριτα…Ζηλευει γιατι το Ελλακι ακομα τραβάει αγρια τα αρσενικα.Και μαλιστα τα ματσωμενα!Αν ρωτηθουν 1000 Ελληνες κάθε ηλικιας ποσοι θαθελαν να πανε με την Ελλη οι 950 θα πουν αμεσως ΝΑΙ(Οι 45 αδελφες+5 τυφλοι),ενώ με την αλλην……Και ο Κουλης ασφαλως θα γουσταριζε αλλα με την αρχιτιγρη πλαι του που τετοια τυχη!

  2. Τον καβλωσε τον βρυκόλακα η καλόγρια; ΚΟΥΙΖΖΖΖΖΖΖΖ

  3. Αυτοί δεν θα ήταν λύκοι, αν εμείς δεν είμαστε αρνιά. Skakespear.

  4. Απλά ξερογλύφεται η γεροντομπεμπέκα για βουλευτική θεσούλα και χαριεντίζεται (!) το ίδιο και με τον χοντρομπουτά Αλέκση και όπου της λάτσει!Χρόνια στο κουρμπέτι άλλωστε !!!!

  5. Σιγά τώρα η Στάη, που ερωτοτροπεί με όποιον βρίσκει μπροστά της, αρκεί βέβαια να έχει λεφτά και εξουσία. Είναι οι δυο προϋποθέσεις που θέτει για λειτουργεί ερωτικά. Ο καθένας με τη τρέλα του. Αλλά δεν νομίζω τώρα ένας πρωθυπουργός να έχει πάρε -δώσε με τη Στάη ή με γυναίκες τύπου Στάη

    1. Δεν υπαρχουν γυναικες τυπου Σταη.Η Ελλη ειναι μοναδικη.esemplare unico που λενε οι Ιταλοι.Εχει υποδεχτει στον …κολπο της ..κατω κεφαλια που ανηκουν σε πορτοφολια +1,5δις $.Ποια αλλη ελληνιδα εχει τοσο πανακριβη .marina?

  6. Τα μαύρα λεφτά από τα pay-roll όμως τα παίρνουμε….. Τι να κάνουμε…. Υπάρχουν γυναίκες κοντοπουτανα που όπου υπάρχει χρήμα και εξουσία τρέχουν από πίσω…. Και το άσχημο είναι ότι και η ψυχή τους είναι σκοτάδι….

  7. Δεν χαριεντίζονται οι δημοσιογράφοι που σέβονται το επάγγελμα της δημοσιογραφίας και την αξιοπρεπή ενημερωση των πολιτών ,
    Γιατί απορείτε ?
    Που αναζητητε η συμπεριφορά της ένα λόγω κυρίας ?
    Α….λέγεται και δημοσιογράφος …………

Comments are closed.