Σφίγγουν τα πράγματα – Με εντολή Ιβάν Σαββίδη έλεγχος για τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων

Κοινοποίηση:
ivan

Σφίγγουν τα πράγματα στο OPEN και αρχίζουν να μπαίνουν dead line για την πορεία του προγράμματος, συνολικά. Και για την ψυχαγωγία και για την ενημέρωση.

 

Ακούγεται οτι η εντολη που ήρθε φρέσκια σαν ζεστό ψωμί απο το φούρνο, δίνει περιθώρια μέχρι τα Χριστουγεννα στα στελέχη του καναλιού να ανεβάσουν τα νούμερα… Με ποιο τροπο θα το κάνουν θα το αποφασίσουν οι ίδιοι! Αλλα θα πρέπει να το κάνουν!

Αν δεν ανεβεί ο μέσος όρος της τηλεθεασης μέχρι το διάστημα που ορίζεται πιο πάνω, μετα ολα ειναι ανοιχτά!

Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπον κινούνται και οι τελευταίες αλλαγές στο προγραμμα του… Αλλαγές που πρέπει να συνεχιστούν μεχρι να βρεθεί τροπος το καναλι να τραβήξει την προσοχή των τηλεθεατών.

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι μέχρι σημερα οι λόγοι για τους οποίους ο σταθμός κινείται σε χαμηλά επίπεδα τηλεθεασης, ειναι – καποιοι τουλάχιστον, αντικειμενικοί (ξεκίνησε απο μηδενική βάση, χωρίς να κρατησει τίποτα απο την προηγούμενη κατάσταση), με αποτέλεσμα αυτο να απαιτεί αρκετο χρόνο μέχρι να εμπιστευτούν το προγραμμα του οι τηλεθεατες… Κάποιες επιλογές ήταν μέτριες… Παράλληλα δεν μπορει να αγνοηθεί το γεγονος οτι η πρεμιέρα εγινε οταν ολα τα υπόλοιπα καναλια ειχαν ήδη ξεκινήσει… Τα άπειρα τεχνικά προβλήματα… Ενώ τελευταίο, αλλα και οχι έσχατο, η απειρία των στελεχών της DIMERA περι τα τηλεοπτικά, με συνέπεια οι οδηγίες να φθάνουν προς τα κάτω μπερδεμένες.

Τέλος λεγεται οτι γινεται έλεγχος και στο τροπο διαχείρισης του budget, αλλα και συνολικά των οικονομικών του καναλιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: