«Σφάζονται» στο κόμμα Βελόπουλου: Πέφτουν μηνύσεις για «εξαπάτηση εκλογέων» στις ευρωεκλογές

Κοινοποίηση:
VELOO

Ανω – κάτω έχουν γίνει στην «Ελληνική Λύση» όπου πέφτουν μηνύσεις με καταγγελίες περί εξαπάτησης εκλογέων στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος επιλαχών ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, Σάββας Γεωργιάδης ζητά την ακύρωση της εκλογής του Φράγκου Εμμανουήλ ως ευρωβουλευτή και αυτό γιατί, όπως υποστηρίζει, το όνομά του στις πρόσφατες ευρωεκλογές εγράφη παραπλανητικά ως «Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης)» κάτι που προκάλεσε την οργισμένη δημόσια καταγγελία από τον πραγματικό Φραγκούλη Φράγκο, στρατηγό ε.α.

«Μετά την παραίτηση του Κυριάκου Βελόπουλου ο Φράγκος Εμμανουήλ αναδείχθηκε ευρωβουλευτής κατόπιν της χρήσης του παραπάνω τρικ της «εξαπάτησης εκλογέων» , κάτι που τιμωρείται από το άρθρο 162 του Ποινικού Κώδικα. Με αυτή ακριβώς τη νομική βάση ο κ. Σάββας Γεωργιάδης υπέβαλε παράλληλα και μήνυση κατά των κ.κ. Βελόπουλου και Φράγκου και ζητεί την εφαρμογή του παραπάνω άρθρου του ΠΚ, το οποίο προβλέπει τιμωρία με φυλάκιση έως δύο χρόνια καθώς και χρηματική ποινή», αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδοτης.

Παράλληλα, όπως σημειώνει η στήλη, ο συνταγματολόγος καθηγητής του ΑΠΘ και τέως ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος ανέλαβε την ένσταση που έχει υποβάλει ο πρώτος επιλαχών ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης Σάββας Γεωργιάδης για την ακύρωση της εκλογής του Φράγκου Εμμανουήλ ως ευρωβουλευτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΛΑΡΑ 350 μ2 ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗΣ! ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ. ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ!

  2. α ρε κορόϊδα νεοελληναράδες ραγιάδες!!!!! Ξαναψηφίστε τον για να σας φέρει αυτή την φορά τις πλάκες που έδωσε ο Θεός στον Μωυσή. ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ

  3. Ε καλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βελόπουλος εξαπατά…λίγο το μνημόνιο που λέει ότι δεν το ψήφισε,λίγο οι επιστολές του Χριστού που διαφήμιζε αλλά μετά παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχουν,λίγο που “ξέχασε” ότι φωτογραφιζόταν με τον Σαμαρά αφού έφυγε από το λα.ο.σ….Α ναι και μια καταδίκη για υπεξαίρεση χρηματικού ποσού,κάπου στο 1999,όταν περιφερόταν ως δημοσιογράφος και πολιτευτής της ΝΔ βεβαίως-βεβαίως…

Comments are closed.