Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» του 20χρονου με αυτισμό: Αντί να μεταφερθεί στην Κόρινθο, επέστρεψε πίσω στο Δρομοκαΐτειο

Κοινοποίηση:
Γ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, στις 10:30 ο 20χρονος παρελήφθη από ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό και μισή ώρα αργότερα εγκαταλείφθηκε ξανά στο προαύλιο του νοσοκομείου
Δεν έχει τέλος ο «Γολγοθάς» για τον 20χρονο με αυτισμό ο οποίος νοσηλευόταν τους τελευταίους πέντε μήνες στο Βελισσάρειο τμήμα στο Δρομοκαΐτειο.

Αν και την Παρασκευή  ανακοινώθηκε στη μητέρα του ότι τη Δευτέρα θα μεταφερόταν σε οικοτροφείο για αυτιστικά παιδιά στην Κόρινθο, όχι μόνο δεν συνέβη αυτό αλλά το παιδί κατέληξε, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, μόνο του στο προαύλιο του νοσοκομείου χωρίς κανείς να έχει ενημέρωση γι’ αυτό.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας στο Δρομοκαΐτειο έφτασε ένα όχημα με μια κοινωνική λειτουργό και ψυχολόγο από τη δομή της Κορίνθου που παρέλαβε τον 20χρονο.

Μισή ώρα αργότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, το όχημα επέστρεψε και το παιδί αφέθηκε μόνο του στο προαύλιο χώρο του Δρομοκαΐτειου χωρίς κανείς να ενημερώσει γι’ αυτό και χωρίς κανείς να δώσει μια εξήγηση γιατί συνέβη αυτό.

Μετά την εξέλιξη αυτή η μητέρα του 20χρονου ετοιμάζει αναφορά στο υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Εργασίας, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγονται οι δομές πρόνοιας όπως αυτή της Κορίνθου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: