Συναγερµός για τον Καραµανλή στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:
karamanlis

Σε εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της ΝΔ σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης θα µιλήσει ο Κ. Καραµανλής
Η σηµερινή παρουσία του Κώστα Καραµανλή στην εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων του κόµµατος στην Α’ και στη Β’ Θεσσαλονίκης και ο χαιρετισµός που θα απευθύνει έχουν σηµάνει συναγερµό στον κοµµατικό µηχανισµό. Η κινητοποίηση είναι µεγάλη, προκειµένου να πραγµατοποιηθεί µια συγκέντρωση «αντάξια του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος θα µιλήσει για πρώτη φορά δέκα χρόνια µετά το τέλος της πρωθυπουργίας του», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά κοµµατικά στελέχη.

Χαρακτηριστικό της κινητικότητας που δείχνει η ∆ιοικούσα του κόµµατος είναι πως έχει αποστείλει δύο φορές δελτίο για την εκδήλωση, που θα πραγµατοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Η πρώτη σύσκεψη για την κινητοποίηση όλου του µηχανισµού έγινε το πρωί του περασµένου Σαββάτου στα γραφεία της ∆ιοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, υπό την προεδρία του Τάσου Σπηλιόπουλου.

Στη σύσκεψη εκτός από κοµµατικά στελέχη συµµετείχαν και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Α’ και στη Β’ Θεσσαλονίκης, και αντικείµενό της ήταν η πολιτική και οργανωτική προετοιµασία της εκδήλωσης. Είναι χαρακτηριστικό πως πρόεδροι των ΝΟ- ΔΕ και στελέχη από όλη την Κεντρική Μακεδονία προγραµµατίζουν να δώσουν ηχηρό «παρών» στην εκδήλωση, ενώ υποψήφιοι βουλευτές και από άλλες περιοχές αλλάζουν τα προγράµµατά τους προκειµένου να βρίσκονται στο «Ι. Βελλίδης».

Παρουσία Τζιτζικώστα
Στην εκδήλωση έχει δηλώσει πως θα βρίσκεται και ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος δεν συνηθίζει να δίνει το «παρών» σε όλες τις κοµµατικές εκδηλώσεις. Η παρουσία όµως του Κ. Καραµανλή και, κυρίως, η οµιλία του δίνουν άλλες διαστάσεις στη σηµερινή παρουσίαση των υποψηφίων. Μέχρι στιγµής δεν έχουν διαρρεύσει στοιχεία ή αποσπάσµατα από την οµιλία του κ. Καραµανλή, ο οποίος θα περιοδεύσει µέχρι και την Παρασκευή στην περιοχή. Αύριο το πρωί θα επισκεφθεί τις δυτικές συνοικίες, τους Αµπελόκηπους, τη Σταυρούπολη, την Πολίχνη και τον Εύοσµο, ενώ το βράδυ θα βρεθεί στην Καλαµαριά. Την Παρασκευή θα περιοδεύσει και θα έχει συναντήσεις µε παράγοντες αλλά και πολίτες στον Λαγκαδά και στον Σταυρό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΦΩΝΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΗ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΛΗΜΑ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΣΧΙΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

  2. ο Καραμανλης
    Ξεκιναει με 3 πιατα πατσα στου Τσαρουχα ξημερωματα……
    συνεχιζει με 2 μεριδες μπουγατσα….αρμυρη και γλυκεια…..για πρωινο
    συνεχιζει με ενα ψαρι τρικιλο για μεσημερι….. συν χταποδι και μυδια για να ανοιξει η ορεξη
    και κλεινει το βραδυνο του με 2 κιλα αρνι σουβλας + 3 μπριζολες και μια συκωταρια…….
    και ενδιαμεσα μπορει να κανει και καμια δηλωση οτι ολοι ζουμε καλα……
    Νεοδημοκρατες αυτοι σας αξιζουν

  3. ΒΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΒΟΥΔΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.

Comments are closed.