Συνέντευξη τύπου No Limits: Όσα ειπώθηκαν

Κοινοποίηση:
1

Σίγουροι για τη νίκη εμφανιστήκαν οι πρωταγωνιστές του μακροβιότερου Ελληνικού show μαχητών No Limits, στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στο γνωστό ξενοδοχείο Airotel Παρθενών.


Γιάννης Φεζουλάι Μανωλας, Κώστας Σαρκιρης και Κατερινα Κουτσογεωργοπούλου στο πάνελ διπλα στη διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου, εξέφρασαν την πεποίθηση τους για βέβαιη επικράτηση έναντι των αντιπάλων.
Συγκεκριμένα ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο στυλ του Muay Thai, Κώστας Σαρκίρης θα αγωνιστεί για την επικράτηση στη διεθνή κατάταξη για την κατηγορία του απέναντι στον εξαιρετικό Ιταλό Περουβιανό Marcelo Corazao, η πολλές φορές Πανελλήνιονικης Κατερινα Κουτσογεωργοπούλου, η μόνη γυναίκα που προτάθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυγμαχιας για τα προκριματικά της Ολυμπιαδας θα αντιμετωπισει την αντίστοιχη πρωταθλήτρια της Λετονίας Karina Lecko, ενώ ο κορυφαίος της κατηγορίας των 81kg Γιάννης Φεζουλάι Μανωλας θα δώσει, όπως δήλωσε, την ψυχή του για να παραμείνει στην Ελλάδα η ζώνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου που αποτελεί τον τίτλο της διοργάνωσης από το 2006 και που στην Ιταλία θα προσπαθήσει να πάρει μαζί του ο αντίπαλός του Ιταλό Μαροκινός Cherki Argoub.
Συνολικα από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 θα γίνουν δεκαπέντε αγώνες μεταξύ αθλητών από τις κορυφαίες σχολές της Αττικής, Θεσσαλιας, Κέρκυρας, Αχαΐας, Εύβοιας, Ηπείρου στα στυλ του Kick Boxing και της Πυγμαχιας.
Στις 19:00 προβλέπεται η επίσημη έναρξη που θα είναι εμβληματικη και συμβολική όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια και θα συμμετέχει και ο γνωστός νταουλιερης Γιαννης Παπαπέτρου και θα ακολουθήσουν οι μεγάλες αναμετρήσεις που θα κορυφωθουν με τους διεθνείς αγώνες.
Ο Θανάσης Παπαθανασίου στις μουσικές, Βαγγέλης Πάνου (γιος της Πολύ Πάνου) και Γιώργος Μποτσαρης στο φως και τον ήχο εγγυώνται ένα φαντααμαγορικο show που θα μεταδοθεί μεταγενεστερα από το Cosmote TV.
Η Γεωργία Μπιτάκου οπως πάντα θα παρουσιάσει τον δημοφιλές και αγαπημένο θεσμο που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια υπό την Αιγιδα του Δήμου Αθηναιων και ήδη προανηγγειλε και το No Limits 31 για την Άνοιξη.
Σημερα καταφτάνουν οι ξένες αποστολές που θα διαμένουν στο ξενοδοχείο Airotel Παρθενών και τα γευματα τους θα τα έχουν στο Ιταλικό εστιατόριο Lolobrigida στο Μικρολιμανο και αργά το απόγευμα θα γίνει η προβλεπόμενη ζύγιση στο ΟΑΚΑ στις εγκαταστάσεις του συνδιοργανωτη Συλλόγου Βυζαντινός του Χρήστου Γατση.
No Limits 30 “Nothing Impossible”
Σάββατο 21/12/2019
ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΤΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Ωρα εναρξης 19:00 (pre game 17:00)
Εισοδος 15€
Προπωληση Ticketplus.gr

 

sdr

dav

dav

IMG_20191217_165214_684

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: