Συνάντηση Τραμπ με Ελισάβετ: ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ φάουλ στον Πλανητάρχη -ΕΣΠΑΣΕ το πρωτόκολλο επειδή δεν ΠΕΡΙΜΕΝΕ και ΔΕΝ υποκλήθηκε στην γυναίκα που θα μας θάψει όλους!!! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
trumpMelaniaVasilissa900-768x509

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (13.07.2018) στο κάστρο του Γουίνδσορ, όπου ήπιαν τσάι με τη βασίλισσα Ελισάβετ – Στον… κόσμο του ο πρόεδρος των ΗΠΑ που αρχικά την έστησε και στη συνέχεια αγνόησε το πρωτόκολλο – Η συνάντηση κράτησε 17 λεπτά παραπάνω από την προβλεπόμενη διάρκεια
Το βέβαιο είναι πως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έσπασε το πρωτόκολλο -και μάλιστα όχι μία φορά- κατά τη συνάντησή του με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Το προεδρικό ζεύγος βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (13.07.2018) στο κάστρο του Γουίνδσορ, όπου ήπιαν τσάι μαζί με την 92χρονη βασίλισσα, η οποία τους υποδέχτηκε ντυμένη στα μπλε.

Το… κλίμα ήταν στραβό, πριν καν φτάσουν οι Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ. Κι αυτό, διότι την έστησαν 15 λεπτά -πού να μην έφταναν και με ελικόπτερο- με την 92χρονη βασίλισσα να περιμένει στην αυλή του Πύργου, κάτω από μία τέντα, κοιτώντας δύο φορές το ρολόι της.

Το δεύτερο… περιστατικό

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ φτάνουν στο κάστρο του Γουίνδσορ, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ τους υποδέχθηκε χαμογελαστή. Και είναι η στιγμή που γίνεται χαμός στα social media, αλλά και στους ρεπόρτερ του Παλατιού, καθώς ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ούτε η Πρώτη Κυρία έκαναν υπόκλιση στη βασίλισσα

Μετά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων και την επιθεώρηση της φρουράς κατευθύνθηκαν όλοι στο εσωτερικό του πύργου, για να πάρουν τσάι.

Το… αποκορύφωμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνέχιζε, αδιαφορώντας για το πού βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ! Ο Αμερικανός πρόεδρος αντιλαμβάνεται κάποια στιγμή ότι δεν είναι δίπλα του και την ψάχνει, την ώρα που η 92χρονη έχει μείνει πίσω και του δείχνει τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει!

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε ύστερα από 48 λεπτά, με τους ρεπόρτερ του παλατιού να σχολιάζουν πως κράτησε 17 λεπτά παραπάνω από όσο προέβλεπε το πρόγραμμα.

Στη συνέχεια, το προεδρικό ζεύγος αποχώρησε με προορισμό τη Σκωτία, όπου θα περάσει το Σαββατοκύριακο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: