«Συνάντηση Σαλιχάμιτζιτς- Λοπετέγι για την Μπάγερν»

Κοινοποίηση:
Ζουλιέν Λοπετέγι

Τη στιγμή όπου το τοπίο στην Μπάγερν Μονάχου δεν έχει ακόμη ξεδιαλύνει όσον αφορά την παραμονή του Νίκο Κόβατς στην τεχνική ηγεσία των Βαυαρών, ένα δημοσίευμα από την Ισπανία. έρχεται να … ανάψει φωτιές.

Συγκεκριμένα, μυστική συνάντηση ανάμεσα στον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και τον Γιουλεν Λοπετέγι αποκαλύπτει η «Mundo Deportivo».

Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου ταξίδεψε στην Μαδρίτη και είχε ραντεβού με τον 52χρονο τεχνικό για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της βαυαρικής ομάδας την επόμενη σεζόν.
Με βάση τα όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο Σαλιχάμιτζιτς ήθελε να μάθει αρχικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εάν ο Λοπετέγι ενδιαφέρεται να κάτσει στον πάγκο της Μπάγερν και εάν μπορεί να αντέξει το… ειδικό βάρος που διαθέτει η συγκεκριμένη θέση.

Υπενθυμίζεται πως ο Λοπετέγι διαδέχτηκε τον Ντελ Μπόσκε στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας χωρίς επιτυχία, ενώ κάθισε και σε αυτόν της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον Ζινεντίν Ζιντάν, ωστόσο αποχώρισε μετά από μικρό χρονικό διάστημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: