Συμβουλές του Κλιντ Ίστγουντ για καλύτερη ζωή

Κοινοποίηση:
clint

Κάνει το γήρας να φαίνεται εύκολη υπόθεση. Ο Κλιντ Ίστγουντ – που είχε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του πέρυσι΄, με το «American Sniper» – μοιράζει συμβουλές για τον χειρισμό της ζωής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Closer Weekly.

«Το να γερνάς μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αν χαλαρώσετε και το απολαύσετε», είπε ο Οσκαρικός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Ξέρεις ποιο είναι το κόλπο;», ρώτησε ο ακούραστος καλλιτέχνης, που βρίσκεται μπροστά από το φακό ήδη από τη δεκαετία του ’50. «Έχω έναν φίλο που είναι 90 ετών και τον ρώτησα ‘δείχνεις υπέροχα, ποιο είναι το κόλπο;’. Και εκείνος απάντησε ‘μην αφήσεις τον γέρο να βγει προς τα έξω, σε καταβάλει’. Και ποτέ δεν το έκανε», σημείωσε και συνέχισε «βαθιά μέσα μου, ζει ένας επαναστάτης», είπε ο…Dirty Harry. Επιπλέον, δήλωσε ότι απολαμβάνει να παρακολουθεί την καριέρα του 29χρονου γιου του Scott, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του διάσημο πατέρα του. «Του λέω να συνεχίζει ακάθεκτος και να κάνει μόνο το καλύτερο που μπορεί», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ότι και να πείς για αυτόν τον ΜΥΘΟ του Χόλυγουντ, είναι λίγο! Προσωπικά, τον χαίρομαι που είναι 90 ετών και είναι ακόμη στις επάλξεις, και σχετικά…ακμαίος! Εντυπωσιακός, ουσιώδης και πειστικός ως σκληρός αστυνομικός ‘Κάλαχαν’ με το 44αρι Μάγνουμ, αλλά, και ως καουμπόι ‘μπλόντι’ στα γουέστερν! Γνήσιο αρσενικό και αληθινός άντρας, ο οποίος έχει…οκτώ παιδιά παρακαλώ! Πιστεύω – Κλίντ – ότι αν ξεκίναγες την καριέρα σου σήμερα, δύσκολα θα συνέχιζες, διότι στο νεοταξίτικο Χόλυγουντ, προωθούνται οι ατάλαντοι και οι ‘φούστηδες’…

Comments are closed.