Συμβουλές της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν για τα σ#ξουαλικά βοηθήματα και την σ#ξουαλική ικανοποίηση (EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
kortney

Με το ζήτημα της σεξουαλικής ικανοποίησης ασχολήθηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν στο μπλογκ της «Poosh».

Η 40χρονη σταρ μοιράστηκε ένα άρθρο με τους θαυμαστές της στο οποίο ανέλυσε τις επιπτώσεις της υπερβολικά συχνής χρήσης των δονητών, ενώ έδωσε έμφαση στα οφέλη της αυτο-εξερεύνησης.

«Για πολλές γυναίκες, ένας δονητής φέρνει την ελπίδα ότι οι οργασμοί είτε θα αρχίσουν να έρχονται είτε θα συμβούν με μεγαλύτερη συχνότητα ή πιο εύκολα», έγραψε στο μπλογκ.

«Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν είχαν ποτέ οργασμό, και κάποιες που έχουν πρόβλημα στο να έρθουν σε οργασμό με τον σύντροφό τους και μπορούν μόνο να το κάνουν μόνες τους. Οι εσωτερικοί οργασμοί συμβαίνουν για ακόμη πιο λίγες γυναίκες, ειδικά χωρίς κάποια διέγερση της κλειτορίδας», πρόσθεσε.

Το άρθρο έφερε στο προσκήνιο πώς οι πρωτάρες μπορούν να έχουν διέγερση με μια «μικρή δόνηση», αλλά με τον χρόνο μπορούν να απευαισθητοποιηθούν στα αισθήματα διέγερσης που προκαλούν.

Επιπλέον, αναφέρει ότι η κορύφωση με μια μηχανή μπορεί να καταστήσει «αδύνατο τον οργασμό με το άγγιγμα και την αίσθηση του συντρόφου» εξαιτίας της εξουσίας που παρέχει ένα sex toy.

«Έτσι, αν παρατηρήσετε αυτό το ζήτημα και δεν θέλετε να αποχωριστείτε τους δονητές σας, αλλά και δεν θέλετε και χάσετε κάθε αίσθηση, κάντε ένα μικρό διάλειμα από τους δονητές σας», προτείνει η Κόρτνεϊ.

Μάλιστα, συνέστησε να πάρετε «λίγο χρόνο, συνήθως λίγες εβδομάδες» για να προσαρμοστεί το σώμα σας σε νέα συναισθήματα και αίσθηση χωρίς δονήσεις.

Ένα προτέρημα του διαλείμματος μακριά από τους δονητές είναι ο χρόνος να «δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα μόνη σου ή με τον σύντροφό σου» για να δεις πώς μπορείς να επιτύχεις τη σεξουαλική ικανοποίηση.

«Το σεξ χωρίς κορύφωση είναι επίσης καταπληκτικό, οπότε προσπαθήστε να παραμείνετε παρούσες και παρατηρήστε πόσο απίστευτα αισθάνεστε όλοι, είτε με  οργασμό είτε χωρίς», συμπλήρωσε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο/Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ λέει:

    ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΚΗ

Comments are closed.