Συζητάει με τον Μιγκέλ Καρντόσο η ΑΕΚ

Κοινοποίηση:
migel

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται πλέον στην ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να εξετάζουν προσεκτικά όλες τις δυνατές περιπτώσεις αξιόλογων τενχικών που υπάρχουν στον ορίζοντα, στρέφοντας κυρίως την προσοχή τους στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από αυτούς που φαίνετια να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ιθυνόντων της «Ένωσης» είναι ο Μιγκέλ Καρντόσο

Ο 47χρονος (έχει γενέθλια στις 28 Μάη) Πορτογάλος προπονητής δεν έχει ομάδα αυτή την εποχή και είναι άμεσα διαθέσιμος. Αποχώρησε από την Θέλτα πριν δύο μήνες, ενώ στο Βίγκο πήγε τον Νοέμβριο του 2018 και πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο για 15 παιχνίδια δίχως καλά αποτελέσματα.

Η περίπτωση του φαίνεται πως είναι μια από αυτές που απασχολούν την ΑΕΚ σοβαρά και δεν αποκλείεται αν όλα πάνε καλά το Σαββατοκύριακο, αρχές της εβδομάδας να είναι ο νέος προπονητής της Ενωσης.

Η προπονητική καριέρα του Καρντόσο σε υψηλό επίπεδο άρχισε τον Μάιο του 2016, οπότε και βρέθηκε στην Σαχτάρ Ντόνετσκ ως βοηθός του Πάουλο Φονσέκα. Ο Καρντόσο έμεινε στην Ουκρανία έναν χρόνο και έφυγε για να προπονήσει ως πρώτος πλέον την Ρίο Άβε. Στην Ρίο Άβε κάθισε 42 φορές στον πάγκο της και στη συνέχεια αποχώρησε για τη μεγάλη πρόκληση του γαλλικού πρωταθλήματος. Εμεινε στην Ναντ, όμως, λίγο από τον Ιούνιο έως και τον Οκτώβριο του 2018 και για 8 ματς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο patkiout.gr

diavaste-makeleio

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: