Συγκλόνισε η Βανέσα Μπράιαντ: Κόμπι να προσέχεις την Τζίτζι

Κοινοποίηση:
720_704191_5b89e9f558-b5dcff11a8c1178c

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο και το “Staples Center” πενθεί για τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του, Τζίτζι, που έχασαν μεταξύ άλλων την ζωή τους πριν λίγες εβδομάδες στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο.

Όταν σηκώθηκε η Βανέσα Μπράιαντ, όλοι σώπασαν και άκουσαν τον συνταρακτικό λόγο μίας γυναίκας που έχασε τον άντρα και την κόρη της και που προσπαθεί να μείνει όρθια για τις υπόλοιπες κόρες της.

«Ήταν πολύ ανταγωνιστική όπως ο μπαμπάς της. Το χαμόγελο ήταν πάντα στο πρόσωπό της. Της άρεσε ο αθλητισμός, ήταν εξαιρετική χορεύτρια επίσης. Είχε αυτοπεποίθηση, αλλά δεν ήταν αλαζόνας. Ήταν πολύ γλυκιά, ήθελε την οικογένειά της μαζί. Πάντα ενδιαφερόταν για τους γύρω της. Ήταν έξυπνη. Ήξερε ισπανικά. Είχε άψογους βαθμούς και ήταν πρόεδρος στο σχολείο της. Μας έκανε όλους περήφανους και ακόμη μας κάνει. Ήταν πάντα ο εαυτός της, ήταν ηγέτης, ήταν δάσκαλος. Έδινε τις καλύτερες αγκαλιές και φιλιά, με αγκάλιαζε τόσο δυνατά. Μου λείπει τόσο πολύ. Μου λείπει να βλέπω το όμορφο πρόσωπό της. Ήξερα πάντα ότι θα κάνει το σωστό. Η Τζιάνα θα γινόταν μια υπέροχη μητέρα. Θα γινόταν η καλύτερη παίκτρια στο WNBA, θα έκανε τεράστια διαφορά για το γυναικείο μπάσκετ. Είχε κίνητρο. Είμαι τόσο περήφανη για εκείνη», ανέφερε αρχικά για την Τζίτζι η Βανέσα, πριν μιλήσει για τον Κόμπι, λέγοντας:

«Ήταν υπέροχος πατέρας. Ήταν δικός μου. Ήταν τα πάντα για εμένα. Γνωριστήκαμε στα 17,5 μας. Ήμουν η πρώτη του κοπέλα, ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Ήταν ο καλύτερος. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια όσα νιώθω για εκείνον. Θα έκανε τα πάντα για εμένα. Δεν έχω ιδέα πως άξιζα έναν τέτοιο άνδρα. Ήταν χαρισματικός, ρομαντικός. Ήταν ο ρομαντικός του ζευγαριού. Ήθελε να εμπνεύσει τις επόμενες γενιές. Ήταν αυτός ο τύπος άνδρα. Ήταν τόσο εύκολο να τον αγαπήσεις. Ήταν και οι δυο τους χαρούμενοι, είχαν τόση περιπέτεια μέσα τους. Δεν μπορούσαν να είναι ο ένας χωρίς τον άλλο. Έπρεπε να τους γυρίσουν μαζί στο σπίτι. Μωρό μου, να προσέχεις την Τζίτζι. Σας αγαπάμε και μας λείπετε. Αναπαυθείτε εν ειρήνη και θα τα πούμε μια μέρα. Θα σας αγαπάμε για πάντα».

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Βανέσα κατέβηκε από το βήμα με την βοήθεια του εμβληματικού Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος βρίσκεται φυσικά στο Λος Άντζελες για μία τελετή που έφερε ξανά δάκρυα λόγω της θλίψης για την απώλεια του θρυλικού Κόμπι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: