Συγκλονιστικός ο Μοναχός Αρσένιος: “Tους σημερινούς προδότες τους έψαχναν οι εχθροί μας πολλούς αιώνες πριν, για να κάνουν τις βρώμικες δουλειές τους και να που τους βρήκανε”!

Κοινοποίηση:
tsipras-660x320

Επιτέλους, ποιός είναι αυτός ο άθεος Τσίπρας με το παράνομο σινάφι του; Ποιοι είναι αυτοί που τόλμησαν να τα βάλουν με τον περιούσιο λαό του Χριστού; Όντως πρωτόγνωρο θράσος και ασέβεια βλέπουμε! Ο στόχος τους είναι η ολοκληρωτική διάλυση της Ελλάδος. Ναι όντως, φοβερό και ασύλληπτο είναι αυτό που βλέπουμε.

Είναι πολύ φοβερό, διότι βλέπουμε τα «τέκνα» της Πατρίδος μας να πολεμούν την χώρα που τους γέννησε, που τους περιέθαλψε, τους μόρφωσε και άλλα πολλά αγαθά τους έδωσε. Τους βλέπουμε σε αυτά τα τέσσερα απαίσια χρόνια που κυβερνούν και δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτά τα φοβερά που έπραξαν. Ώστε καλά μας λέει ο θυμόσοφος λαός: «όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς;».

Όντως φοβερούς εχθρούς και προδότες έβγαλε η χώρα μας, που ίσως να κατέχει το θλιβερό παγκόσμιο ρεκόρ σε προδότες. Το αναφέρω αυτό, διότι ψάχνω στην παγκόσμιο ιστορία και δεν βρίσκω τέτοιου είδους προδότες σε άλλες χώρες, όπως εμφανιστήκανε στην πατρίδα μας. Και γιατί μόνο στην Ελλάδα μας αυτό το μεγάλο κακό;
Διότι αγαπητοί μου, έχει μεγάλη αξία ο «Έλληνας» προδότης πολιτικός που προδίδει την χώρα του, στα μάτια των Εβραιομασώνων. Τέτοιους σαν τους σημερινούς, τους ψάχνανε πολλούς αιώνες πριν, για να κάνουν τις βρώμικες δουλειές τους και να που τους βρήκανε! Για παράδειγμα: τί αξία έχει ένας προδότης Σκοπιανός που προδίδει την χώρα του, στα μάτια των Εβραιομασώνων; Καμία εντελώς. Και τί θα προδώσει ο Σκοπιανός προδότης, ποιες αξίες έχει η χώρα του; Τίποτα, καμία. Ούτε έναν ήρωα έχει, ούτε έναν Άγιο έχει.

Ενώ η Πατρίδα μας η Ελλάδα όλα τα έχει, Αγίους, ήρωες, αρχαίο μοναδικό πολιτισμό, πλούσιο φυσικό περιβάλλον και άλλα πολλά ακόμη.  Και πώς να μην τα έχει όλα αυτά όταν ο Κύριος Ιησούς Χριστός αγάπησε την Ελλάδα και ο τόπος μας Τον εδόξασε; Ναι αγαπητοί μου, δοξάστηκε ο Ιησούς Χριστός από τους Έλληνες πιστούς, που πολλοί από αυτούς είναι Άγιοι της Εκκλησίας μας, αξιωματούχοι του Βασιλέως Χριστού. Η Ελλάδα μας είναι το θαύμα της ανθρωπότητος! Διότι μία τόσο μικρή χώρα, έγινε θρόνος του Βασιλέως Χριστού αναδεικνύοντας πληθώρα Αγίων και ηρώων με μεγάλα ανδραγαθήματα. Δεν άρεσε όμως αυτή η θαυμαστή εξέλιξη των πραγμάτων για την Πατρίδα μας στους Εβραίους. Συνεπώς, φυσικό είναι να έχουν βάλει στόχο να την διαλύσουν εντελώς.
Δύο χιλιάδες χρόνια περίπου, πέρασε η Ελλάδα μας από καμίνι θλίψεων και διώξεων εκ μέρους των Εβραίων.
Ο σημερινός πόλεμος των Εβραιομασώνων κατά της χώρας μας, ίσως να είναι σκληρότερος από κάθε άλλη εποχή. Ναι, είναι πολύ πιο σκληρός, διότι η σημερινή αιχμή του δόρατος των Εβραίων, είναι οι «Έλληνες» προδότες πολιτικοί που μας κυβερνούν! Αυτό μας είναι αβάστακτος πόνος, διότι ποτέ δεν περιμέναμε τέτοια μεγάλη προδοσία από «Έλληνες» πολιτικούς, αλλά περιμέναμε να περιφρουρήσουν καλώς, όλα τα συμφέροντα της Πατρίδος μας.
Επαναλαμβάνω λοιπόν: ποιός είναι αυτός ο άθεος Τσίπρας, που λοιδορεί και εμπαίζει τα ιερά και τα όσια της Πατρίδος μας; Και ποιοι είναι αυτοί που τόλμησαν να συμφωνήσουν μαζί του; Δυστυχώς, αυτοί που συμφωνούν με τον άθεο και προδότη Τσίπρα, είναι οι ηγέτες της Εκκλησίας μας!!
Όμως, «ζῇ Κύριος ὁ Θεὸς[1]» και αναμένουμε την επέμβασή Του. Αμήν. Γένοιτο.

Ἀρσένιος μοναχὸς Σκήτη Κουτλουμουσίου Ἅγιον Ὄρος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ μοναχε ΑΡΣΕΝΙΕ..μακαρι η εκκλησια να σηκωνε την φωνη της οπως οι ΑΓΙΟΡΙΤΕΣ..ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΜΩΣ για αυτο το συναφι.ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.η μαχαιρα βγηκε, τωρα σε λιγο αρχιζει η ΚΑΘΑΡΣΗ..ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ,στην ωρα τους ολα..

  2. δεν ξερω τι ισχυει .,.,.

    Εφιαλτης – Γουσης – Τσιπρας ?

    η

    Ηλιθιος – Πανηλιθιος – Τσιπρας ?

Comments are closed.