Συγκλονιστική αποκάλυψη για Σουμάχερ: Είδε το GP της Βραζιλίας στην τηλεόραση!

Κοινοποίηση:
Michael-Schumacher

Ο Μίκαελ Σουμάχερ παρακολούθησε στην τηλεόραση το προτελευταίο γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, το οποίο διεξήχθη στη Βραζιλία στις 11 Νοεμβρίου, μαζί με τον Ζαν Τοντ, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Ferrari στα «χρυσά» χρόνια της «σκουντερία» και σήμερα βρίσκεται στο… τιμόνι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA).

 

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Τοντ, σε μια συνέντευξη με τη γερμανική εφημερίδα Auto-Bild.

«Είμαι πάντα προσεκτικός όταν λέω κάτι, αλλά είναι αλήθεια ότι είδα το βραζιλιάνικο γκραν πρι του 2018 στην Ελβετία με τον Μίκαελ Σουμάχερ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIA, ο οποίος επισκέπτεται συχνά τον Γερμανό επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο Σουμάχερ βρίσκεται στο σπίτι του, στο Γκλαντ της Ελβετίας, μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε στο θέρετρο Μεριμπέλ στη Γαλλία, ενώ έκανε σκι, σχεδόν πριν από πέντε χρόνια. Από τότε, δεν γίνονται γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του πρώην οδηγού της Φόρμουλα Ένα.

Ο Τοντ δεν πρόσθεσε κάτι άλλο για τον Σουμάχερ στη συνέντευξη και ομολόγησε ότι «αισθανόταν απογοητευμένος» για την υπερβολική τηλεοπτική διαφήμιση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: