Συγκλονίζουν τα στοιχεία από τη νεκροψία του Μάικλ Τζάκσον: Δεν είχε μαλλιά, ζούσε με χάπια, χείλη και φρύδια ήταν τατουάζ

Κοινοποίηση:
maikl

Το περίεργο μαύρο τατουάζ ψηλά στο μέτωπό του για να κρύβει τις περούκες
Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Mirror από τη νεκροψία του Μάικλ Τζάκσον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο «βασιλιάς της ποπ», ο οποίος πέθανε τον Ιούνιο του 2009, είχε ένα περίεργο μαύρο τατουάζ ψηλά στο μέτωπό του προκειμένου να κρύβει τις περούκες που φορούσε.

Το σώμα του είχε καταστραφεί από τις χειρουργικές επεμβάσεις, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα και τη μάχη που έδινε με την ανορεξία.

Οι γοφοί, οι μηροί και οι ώμοι του ήταν καλυμμένοι με σημάδια από ενέσεις, που πιστεύεται ότι ήταν παυσίπονες, ενώ στα χείλη και τα φρύδια του είχε κάνει τατουάζ για να έχουν χρώμα.

Το σώμα του ήταν γεμάτο μελανιές. Συγκεκριμένα γόνατά του και οι κνήμες του ήταν γεμάτα μώλωπες, ενώ είχε κάποιες αμυχές στην πλάτη του που υποδήλωναν ότι πρόσφατα είχε πέσει. Υπήρχαν επίσης διάφορες περιοχές στο σώμα του με ανοιχτό και σκούρο δέρμα υποδεικνύοντας ότι είχε λεύκη.

Ο ιατροδικαστής βρήκε επίσης ότι τα μαύρα μαλλιά του ήταν μία κολλημένη περούκα στο κεφάλι του, καθώς ήταν καραφλός.

«Ήταν μόνο δέρμα και κόκαλα, τα μαλλιά του είχαν πέσει και δεν έτρωγε τίποτα εκτός από χάπια όταν πέθανε. Το κορμί του ήταν γεμάτο σημάδια από ενέσεις και είχε παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή στην εφημερίδα «The Sun».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Βασανισμένη ψυχή.. Πόσα πέρασε αυτός ο άνθρωπος, πόσα εδωσε για να ανακουφίσει τόσα άρρωστα παιδιά και ακόμα ασχολούμαστε με βλακείες. Τόσο μας κόβει. Long live the King!

  2. και παρόλο που η ιατροδικαστική έκθεση μιλάει ΕΠΙΣΗΜΑ για ΛΕΥΚΗ, οι μαλάκες συνεχίζουν να λένε ότι άσπριζε το δέρμα του με αλοιφές. long live the king!!!

  3. Μήπως να επικεντρωθούμε στο τι άφησε ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης? που ΔΕΝ θα τον αντικαταστήσει κανένας?

Comments are closed.