“Το τελευταίο ταγκό στο Αιγαίο”. Συγκλονίζει τους Έλληνες! Άρθρο παρέμβαση από το «Βατράχι των Ιμίων» Κωνσταντίνο Χατζηδάκη

Κοινοποίηση:
XATZIDAKIS

“Το τελευταίο ταγκό στο Αιγαίο”

Με όλα αυτά που διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια μας και εμείς καθόμαστε παθητικά και απολαμβάνουμε άλλο ένα έντεχνο ξεπούλημα της χώρας μας! Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου και αναφέρω ότι υπάρχει μια και μοναδική ευκαιρία για την Ελλάδα να παίξει το τελευταίο της χαρτί και να κερδίσει την χαμένη εδώ και δεκαετίες αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια της!! Αυτό κύριοι κυβερνώντες και λοιποί πολιτικοί και στρατιωτικοί θα έπρεπε να το έχετε κάνει από χθες!! Τι είναι αυτό;

Το αυτονόητο κυριαρχικό δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων και οριοθέτηση της ΑΟΖ μας τώρα πριν είναι αργά! Γιατί πραγματικά αν ο Τούρκος πάει νότια ανατολικά της Κρήτης μέσα στην ΑΟΖ που δεν έχουμε ορίσει θα τεθεί θέμα συνεκμεταλλευση και φυσικά η δήθεν προσφυγή στη Χάγη θα μας βρει με την πλάτη στον τοίχο!! Για μια ΑΟΖ που είναι στα λόγια και όχι στην επίσημη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδος!! Το αυτονόητο που έπραξαν η Κύπρο η Αίγυπτο η Λιβύη γιατί δεν μπορούμε να το κάνουμε εμείς;

Μια απάντηση κύριε πρωθυπουργέ!

Θέλει τόλμη και πολιτική ανδρεία να υπερασπιστείς με κάθε τρόπο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα!

Γιατί αλλιώς θα κάνει έρευνες το τουρκικό ερευνητικό και εμείς θα κοιτάμε τα άστρα ή θα λέμε ότι φταίει ο καιρός τα ρεύματα και άλλα τέτοια φαιδρα!! Η χάραξη της ΑΟΖ θα σημαίνει εθνική κυριαρχία αποφασιστικοτητα και κύρος διεθνώς απέναντι σε μια ανεξέλεγκτη τουρκική προκλητικοτητα! Να ξέρετε κύριοι ότι δεύτερη πληγή μετά το Μακεδονικό στις Πρεσπες δεν θα αντέξει ο Έλληνας όσο και να νομίζεται ότι κρατάτε τα προσχήματα! Και τέλος να σταματήσει η όποια αναφορά για προσφυγή στη Χάγη και για συνεκμεταλλευση! Προσβάλουν το εθνικό αίσθημα και τους αγώνες των ηρώων μας ανά τους αιώνες!!

πηγη: fb Κωνσταντίνος Χατζηδάκης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Καλάσνικοφ στον κώλο κάθε στρατόκαυλου.

  2. ΧΙΟ ΚΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΒΕΛΛΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙΚΑΙΡΟ.ΧΑΡΑΞΗ ΑΟΖ.ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΜΩΣ.ΤΕΣΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΧΑΡΑΞΗ ΑΟΖ? ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ? ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Η ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΝΟΤΙΑ ΤΣΙ ΚΡΗΤΗΣ ΜΩΡΕ….Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΦΩΝΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ?ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ (ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ).ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.ΜΑΓΚΕΣ ΦΑΓΑΜΕ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ? ΤΣΙΠΡΑ….Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ.ΙΜΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΟΖ? ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ? ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!!!!! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΙ.ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΜΗΣΕΙ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘ
    ΗΣΕΙ

  3. Καλά τά λέει ο φίλος μου καί συνάδελφος Κώστας…..όσοι από εσάς έχετε αρνητικά σχόλια γιά αυτόν…τά έχετε γιατί είσαστε αχρηστοί καί κομματόσκυλα…!!!! Φοβάστε μήν γινει κανένα ΜΠΑΜ μέ τούς Τούρκους καί χάσετε τήν άθλια ζωούλα σας…??? Όταν πάτε καί ψηφίζετε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΚΚΕ- καί τά υπόλοιπα σκατά τής βουλής.. δέν τό ξέρετε ότι θά ξεπουλήσουν τήν Ελλάδα μας…??? Η Χρυσή Αυγή σάς χάλαγε ΓΙΔΙΑ…καί ό λόγος τού φίλου μου τού ΒΑΤΡΑΧΟΥ… τά υπόλοιπα όλα καλά εεεεεεε…???? ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ…!!!!

    1. ΔΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ Κ.Χ. ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠ’ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΥΑ. ΑΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΔΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΙΟΛΑΣ. ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ Γ@Μ@ΝΕ ΠΑΛΙΟΜ@Λ@Κ@.

  4. Ρε Χίο όταν τα λέει αυτά ο βελοπουλος πριν 3μηνες καθεσε και τον κατηγορείς για τις αλοιφές για την φαλάκρα, δεν είδα να πεις θετικό που μάλλιασε η γλώσσα του να τα λέει! Όσο για το βατράχι, άλλα περίμενα να ακούσω από το στόμα του Όχι πολιτικούς λόγους, μιλάει νε ξύλινη γλώσσα, να ζητήσει από την ηγεσία πόλεμο χθες, ετσι κάνουν οι βάτραχοι! Χίο μην φοβάσαι στην βουλή δεν μπαίνεις ρε μάγκα, δέν κάνεις!

  5. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΚΑΙ ΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ SAHIL GUVENLICK ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠ.ΕΞ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΜΕ ΖΕΛΕ ΣΤΗ ΦΡΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΓΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΔΕΣ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΩΤΗΡΙΑ, ΔΕ ΤΑ ΛΕΤΕ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠ’ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 53ΑΡΙΑ LABRO ΣΕ ΙΜΙΑ, ΚΑΛΟΛΥΜΝΟ, ΚΩ, ΝΙΣΥΡΟ, ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΛΕΡΟ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΣΕ FB ΚΑΙ INTERNET ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠ’ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΜΥΑ. ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ Κ@Ρ@ΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ@ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΤΟΜΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΣΟΙ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.

    1. Που τα θυμήθηκες αυτά ρε γίγαντα? Μιλάς για τον ζελεδάκια τον εραστή της κομμώτριας που το έπαιζε DJ στό μαγαζί με παραλλαγή και πουλάδες? Πόσα χρονια πίσω με πήγες ρε φίλε. Οι ίδιοι οι δικοί του του ρίχνανε θάψιμο ότι άντε και καλά έβαζε το θερμόμετρο πάνω στον αχνιστό καφέ και το έπαιζε άρρωστος ο κλασμεντέν . Ο περίφημος Τζόνυς ε ρε γέλια που ρίχναμε για πάρτη του

      1. ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΖΕΛΕΔΑΚΙΑΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ TV ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ INTERNET ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ, FB ΚΑΙ INTERNET ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΜΙΑ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΚΑΡΙΕΡΡΑ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΟ ΣΑΜΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ, ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Ο ΤΣΕΧΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ, Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ PETER SHEDOM ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ, Η 17Ν, Ο.Α. 2004, Ο 1 ΤΟΝΟΣ ΚΟΚΑ ΜΕ ΤΟ Ι/Φ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ FB ΚΑΙ SOCIAL MEDIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΠΑΠΑΤΖΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ. ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ, ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ Ο JOHNY ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙ@ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛ@ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙ@ΝΟΙ ΟΜΩΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΥΝ.

  6. Τόσους νεκρούς (ναυτικό και αεροπορία) εν Καιρώ ΕΙΡΗΝΗΣ δεν έχει κανείς. Αλήθεια πόσοι Τούρκοι ναυτικοι και αεροπόροι έχουν πεθανει τα τελευταία 25~30 χρόνια;

  7. ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΓΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΩΣ ALI MPAMPAS.

  8. Μη μασατε,το ηθικο βεβαια ειναι πεσμενο αλλα προσωπικα εχω εμπιστοσυνη στους φραπεδομαγκες.
    Τα βουτυροπαιδα που βλεπουμε στα καφε αμα τρελαθουν θα κανουν τους ανθελληνες προδοτες κ τους τουρκους να χορευουν τον χορο της κοιλιας.Να μη παραστει αναγκη αλλα αν γινει το μπαμ θα κανουν αισχη,συλλογες απο αυτια κ μυτες τουρκικες,γυαλιζει το ματι τους,βραζει το αιμα τους.
    Επαναλαμβανω,να μη χρειαστει.
    Τσιπροκουλη ακους;

    1. Δεν θα προλαβουν,, θα τους συλλάβουν η αστυνομία όπως λεσβο. Μέσα ούτε ένας λαθρο ακόμα, ούτε καν αυτή με το πιστολι

    1. Οταν θα κοιμασε,τα βατραχια θα σε ξεσκονισουν,και θα σ αρεσει!!

  9. Ο νεοελληνας κατα βαθος ειναι εγωιστης, κακομαθημενος, κουτοπονηρος, με συμπλεγματα κατωτεροτητας βαθια χαραγμενα μεσα του…απτην καλοπεραση και την αποχη απο τις παραδοσιακές αξιες ολα αυτα βγηκαν στην επιφάνεια

  10. Ο Έλληνας ψηφοφόρος ειναι ιδιοτελής.Ο Έλληνας πολίτης ξέχασε ή διέγραψε εντελώς έννοιες σημαντικές,όπως πατρίδα,θρησκεία,έθνος,αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια.Ειναι τελείως κενός και αδιάφορος,χωρίς ενδιαφέρον για το μέλλον,είναι νεκρός.Το συναίσθημα τής αγάπης γενικώς έχει απαλειφθεί ολοσχερώς.Η αγάπη του αφορά την στιγμή,όχι το μέλλον του,και όχι το μέλλον των παιδιών του.Και γιατί όλα αυτά;έλλειψη γνώσεων;έλλειψη παιδείας ή αδιαφορία στο αποκορύφωμά της;Δυστυχώς,το τι μέλλει γενέσθαι είναι ορατό και προσδιορισημο.Ο ΈΛΛΗΝΑΣ γιατί το παραβλέπει?Μηπως δεν υπάρχει;μήπως αυτοκτόνησε;ΜΆΛΛΟΝ το τελευταίο!

    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΟΛΜΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ Π.Χ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΟΥ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ,ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ,ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΔΕΣ,ΑΡΣΕΝΗΔΕΣ,ΓΕΝΗΜΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
      ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΕΣ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥ ΣΕ ΓΙΟ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥΣ.
      ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ;;; Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΥΒΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
      ΨΗΦΙΖΕ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Comments are closed.