Συγκλονίζει η γιαγιά του 36χρονου που σκότωσε τη σύζυγό του: «Έλεγε ντύθηκε πάλι η @@@@-Tον έφτασε στο απροχώρητο…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
nt.png 2

Tις τελευταίες ώρες μια απίστευτη είδηση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς 36χρονος φέρεται να στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα δύο παιδιών.

Ο 36χρονος άνδρας φαίνεται ότι από την πρώτη στιγμή ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς της Σητείας, ωστόσο ανέφερε πως δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει αλλά «ξέφυγε» πάνω στον καυγά.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η γιαγιά του 36χρονου άντρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής τής Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» για τον πολυαγαπημένο της εγγονό.

«Τη ζήλευε και κάτι να ήθελα να της πάρω, έλεγε ‘’ντύθηκε πάλι η …’’. Ο εγγονός μου πριν χωρίσουν δεν ζήλευε. Τώρα που χωρίσανε δεν ξέρω. Αυτή μου έλεγε εδώ και έναν μήνα ότι είναι πολύ αγαπημένοι. Δεν είχανε κανένα πρόβλημα».

Η γιαγιά συνέχισε λέγοντας:

«Είχα ακούσει ότι εκείνη έλεγε πως ο εγγονός μου τη μαχαίρωσε στην κοιλιά, αλλά αυτά είναι φαντασιώσεις. Δεν είναι δυνατόν να μην τρέξει αίμα και να λέει ότι έχει σημάδι από τη μαχαιριά; Ήθελε να τον βγάλει δολοφόνο μέχρι που το πέτυχε, ήθελε να τον βγάλει τον πιο άχρηστο και τον πιο κακό άνθρωπο του κόσμου. Εγώ την είχα μεγαλώσει με αρχές και όλοι ήξεραν την οικογένειά μας. Εγώ ήξερα τι παιδί μεγάλωσα. Ήταν μετρημένος. Τώρα με αυτά που συμβαίνουν καταστράφηκε το παιδί μου και η οικογένειά μου. Ο εγγονός μου την αγαπούσε μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήθελε να τα ξαναφτιάξουν. Αλλά δυστυχώς τον έφτασε στο απροχώρητο, έφτασε η κακιά στιγμή. Τα παιδιά ήταν η αιτία και ότι θα μεγαλώσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: