Στρατηγός Φράγκος: “Λαγός η Ντόρα Μπακογιάννη – Εθνική επιβίωση το σφράγισμα των συνόρων!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
fragos gragoulis

Δείτε όσα είπε ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ.Τράγκα

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μας δουλεύει και ο κοπρίτης φραγκός τώρα….!!!
    Που είναι το βίντεο με την κοράκλα του που κάνει πολυπολιτισμικη προπαγάνδα πανίγυρίζοντας για τον ερχομό των νεγροειδων ” νέων Ελλήνων” εισπράττοντας τεραστια ποσα ως αμοιβή ;;;;;;;;;;;
    Κάθε φορά που μιλάει αυτή η σκατοσακουλα , πρέπει να του τρίβουν στην μάπα το βίντεο .

  2. Γραψε κανενα βιβλιο παπαρα..μονο μασς και χαψες και πλακετες ειστε μπουχεσιδες 2050 κιλα εκαστος..για κανενα εκτροφειο ειστε…αφησατε τιυς πουστηδες τους πολιτικους και ξεπουλησαν την ελλαδα..δεν ειναι τυχσιο που η επανασταση εγινρ απο συνταγματαρχη …απο κει και πανω ολοι ειναι διευθαρμενα αντρεικελα…τουλαχιστον μη μιλατε μπαγλαμαδες….επρεπε να ειχαμε ισχυρες ενοπλες δυναμεις γκαραγκιοζηδες του κερατα..

  3. Ο Φραγκος νομιζω θα επρεπε να μαζεψει την λαθρολαγνα κόρη του πρωτα και μετα να μιλάει. Αν εγω ημουν στρατιωτικός και ειχα μια τετοια κόρη, θα την ειχα αποκληρωςει και θα την πετούσα εξω απο το σπιτι.

    1. Αυτό ακριβως θα εγραφα κι εγω,οσο ηταν στα πραγματα η κρυοπλαστη κορη παριστανε την δημοσιογραφο και η μονη της σκεψη ηταν οι λαθραίοι.

  4. ΟΙ ΒΟΡΓΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΕΣΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ……….ΟΣΟ ΕΙΣΟΥΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΤΥΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ…… ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΙΡΝΑΓΑΝ ΔΥΟ ΔΥΟ ΤΑ ΜΝΟΙΜΟΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΑΠΝΟΙ ΜΠΟΥΧΕΣΟΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑς ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΟΙΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…………

Comments are closed.