Στρατηγός Μανωλάκος: «Οι Χιλιάδες λαθρομετανάστες μπορεί να…»

Κοινοποίηση:
23 (32)

Ο Επίτιμος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ πρόσφατα αποστρατευθείς και με βαρύ βιογραφικό στις Ειδικές Δυνάμεις ,Ο Στρατηγός Μανωλάκος κρούει τον Κώδωνα του Κινδύνου για την Ασφάλεια των νησιών του Αιγαίου!
Χωρίς υπερβολές και έχοντας την εμπειρία και την γνώση από την Διοίκηση της ΑΣΔΕΝ με απόλυτη επιτυχία να τονίσουμε, Ο Στρατηγός που αποστρατεύτηκε ενώ ήταν  ένα από τα φαβορί για την Ηγεσία του ΓΕΣ  ,δεν μασάει τα λόγια του και τολμά να πει τα πράγματα με το όνομά τους !
Έγραψε στο σελίδα του στο F/B
«Αναρωτιέμαι… πόσο ανησυχούν οι κυβερνώντες…με την ύπαρξη χιλιάδων παράτυπων μεταναστών στα νησιά μας,οι οποίοι «υπό συνθήκες», μπορεί να αποτελέσουν «ωρολογιακή βόμβα» για την ασφάλεια των νησιών του Αιγαίου.
Γιατί ενθαρρύνουν με την ανεκτικότητα τους, τα μυαλά απελπισμένων ανθρώπων και αυξάνονται οι ροές, αφού τα σύνορα προς τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, είναι κλειστά.
Μήπως…όλο αυτό συντελεί στη δημογραφική αλλοίωση της Πατρίδας μας;»
Καλό ξημέρωμα!!!
veteranos.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο/Η ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ λέει:

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΑΙΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΒΓΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΕΛΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ

  2. Και φυσικα αποστρατος ειναι ο στρατηγουλης τωρα που λεει τα πυρινα λογια.Οταν ηταν ενεργεια οχι μονο δεν εβγαζε κουβεντα αλλα σκουπιζε και τον κωλο του καθε λαθρο εκτελωντας τις εντολες του καθε ΥΠΕΘΑ.Μονο ενας ηρωικος λοχαγος ειχε το θαρρος του γνησιου Ελληνα στρατιωτη και ειπε οχι σ’αυτο τον εξευτελισμο.Στρατηγουληδες ε.α.,αφηστε τα πυρινα λογια εκ των υστερων,κι απολαυστε τη συνταξουλα σας ταλαιπωρωντας τους φανταρους στα τζαμπατζιδικα θερετρα του Στρατου.Οσοι ειναι λιονταρια βρυχονται οταν πρεπει,οχι εκ του ασφαλους.

  3. Μεγάλε προύχοντα, εσυ και οι «συνάδελφοί» σου, που ήσασταν όταν οι λαθροπήθικοι εισέβαλαν σε Ελληνικό έδαφος; Καμάρωνες στον καθρέπτη τα γαλόνια σου ή έβλεπες Ράμπο στην τηλεόραση……….; Εσείς θα σώζατε την πατρίδα σε περίπτωση πολέμου μετά τουρκομόγγολα; Ούτε για κλάματα, δημόσιουπάλληλε!!

  4. ΑΝΤΕ Γ@@@@ ΣΤΡΑΤΗΓΕ..ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΜΠΕΝΑΝ .ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

  5. Τωρα που εγιναν χιλαδες ανησυχεις πριν γινουν χιλιαδες εσυ που ησουνα ξεσκονιζες τα γαλονια σου?? Ερωτηση ενος Ελληνα πολιτη προς ενα …..”Δημοσιουπαλληλακο” του Στρατου!!!!!

Comments are closed.