Στρατηγός Ζιαζιάς για Κρητικό αλεξιπτωτιστή: «Είναι ο καταδρομέας που θέλει κάθε διοικητής» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
50-5

Οι Στρατηγοί βγαίνουν μπροστά και βάζουν κάποια πράγματα στη θέση τους στο ζήτημα με τον λεβέντη αλεξιπτωτιστή. Το μόνο σίγουρο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν έγινε πειθαρχικός έλεγχος για ζητήματα ασφαλείας, αλλά γιατί το Μακεδονία Ξακουστή ενοχλεί.

Και δυστυχώς σήμερα, ορισμένοι στρατηγοί δεν τιμούν τα γαλόνια τους, προκειμένου να γίνουν αρεστοί στην Κυβέρνηση που μετράει πλέον αντίστροφα.

Ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, πήρε την σκυτάλη από τον Στρατηγό Φ.Φράγκο και αναφέρεται στο θέμα που προέκυψε με τον Κρητικό καταδρομέα που τραγουδούσε το «Μακεδονία Ξακουστή» κατά την πτήση του με το αλεξίπτωτο.

Γράφει ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, Επίτιμος Α/ΓΕΣ

“Σέβομαι και τιμώ τις ένοπλες Δυνάμεις, σέβομαι και τιμώ τους αξιωματικούς και εκπαιδευτές μου, σέβομαι και τιμώ όλα όσα προσφέρουν στην πατρίδα την κοινωνία και την κάθε οικογένεια ξεχωριστά, η ύπαρξη και το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλα τα σώματα και τα όπλα.Ο σεβασμός αυτός όμως, είναι αποτέλεσμα των αρχών και των αξιών της οικογένειας μου, όλων όσων διδάχτηκα από τους παππούδες μου και τους δασκάλους μου στη γη μου τα Σφακιά”.

Mε αυτά τα υπέροχα λόγια ο Στρατιώτης Καταδρομέας – Αλεξιπτωτιστής, που έγινε γνωστός στο διαδίκτυο, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή…» καθ όλη την πτήση του με το αλεξίπτωτο , δίνει εξηγήσεις για την πράξη του.

Από τα λόγια του φαίνεται ότι είναι ένας συνειδητοποιημένος νέος που διέπεται από τα εθνικά μας ιδεώδη και υψηλό ΦΡΟΝΗΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.

Παρέβει τους βασικούς κανόνες ασφαλείας, κατά την εκτέλεση του άλματος και αυτό ηταν ένα σοβαρό λάθος ελεγκτέο πειθαρχικά.

Ο μόνος υπεύθυνος να επέμβει και να ελέγξει τον Καταδρομέα είναι ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΖΩΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Επιτιμος αρα εν αποστρατεια.Ο,τι και να λεει ειναι κατοπιν εορτης!Τους φαγαμε στην μαπα και στις τοπικες τετοιους !

  2. Μπραβο ανδρειε και μαχημε …. ενας τουρκος με ειπε οτι οταν διοικουσες ηταν χεσμενος καθημερινως …..πυραμιδα παιζεις ακομα ? Μερσεντες αγορασες τελικα απο την χρηματοπυραμιδα ?Δωσε χαιρετισμους στον σκυθη και ομοαιμο καριεριστα Αβδη μ Αγα τον πουσταρα ….

Comments are closed.