Στραγγάλισαν τον συνεργό του αρχηγού της μαφίας των φυλακών! Δολοφονούνται οι μάρτυρες ο ένας μετα τον άλλο!

Κοινοποίηση:
albanoi filakes

Ο Αλβανός Τούσα Μπαντιόλ είχε βρεθεί νεκρός το μεσημέρι της 27ης Ιανουαρίου στο κελί του στην 4η πτέρυγα του Κορυδαλλού. Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Νέο επεισόδιο στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών καθώς ένας ακόμη κρατούμενος ο Αλβανός Τούσα Μπαντιόλ οποίος είχε βρεθεί νεκρός το μεσημέρι της 27ης Ιανουαρίου στο κελί του στην 4η πτέρυγα του Κορυδαλλού διαπιστώνεται ότι πέθανε τελικά από στραγγαλισμό και όχι από την υπερβολική χρήση ναρκωτικών όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί. Μάλιστα σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ φέρεται να δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον αρχηγό της μαφίας των φυλακών προκειμένου να αποδοθεί η εγκληματική ενέργεια στον Αριστείδη Φλώρο.

Ο 33χρονος ανήκε στην ομάδα του «Κλόντι» και είχε δώσει καταφύγιο στους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μετά την ανθρωποκτονία.

Ο ιατροδικαστής έστειλε το πόρισμα στον ανακριτή.

Από τις συνομιλίες διαπιστώνεται ότι ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών «Κλόντι» επεδίωξε να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του Μπαντιόλ παρουσιάζοντάς τον ως αποτέλεσμα δηλητηρίασης, με δράστη τον έγκλειστο για την υπόθεση Energa Αριστείδη Φλώρο. Μάλιστα, φέρεται να επεδίωξε επικοινωνίες με δημοσιογράφους ούτως ώστε το σενάριό του να «παίξει» στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με όσα ο «Κλόντι» έλεγε σε συνομιλητές του, ο Μπαντιόλ δηλητηριάστηκε με την ίδια ουσία με την οποία προ μηνών είχαν προσπαθήσει να δηλητηριάσουν και τον ίδιο. «Φωτογράφιζε» μάλιστα ως ηθικό αυτουργό της εναντίον του απόπειρας τον Φλώρο και προέβαλλε τον ισχυρισμό ότι η απόπειρα εις βάρος του απετράπη όταν ένας κουρδικής καταγωγής Ιρακινός έγκλειστος βρήκε και του παρέδωσε το δηλητήριο. Οι αστυνομικοί θεωρούν τον Ιρακινό συνεργό του «Κλόντι» και εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις για τους ισχυρισμούς του Αλβανού βαρυποινίτη σχετικά με την απόπειρα δηλητηρίασής του.

Ο Μπαντιόλ φέρεται να είχε σχεδιάσει την απόδραση πρωταγωνιστών της μαφίας των φυλακών κατά την διάρκεια της δίκης τους στο Εφετείο. Μάλιστα σε διαμέρισμα που διατηρούσε στον Νέο Κόσμο είχε βρεθεί ένα μικρό οπλοστάσιο καθώς και αστυνομικές στολές.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ναι μωρε για μην μιλησει ποιασαν το μεγαλο κεφαλι τον Λυκουρεζο και το μπουρδελο του Κορυδαλου αρχισε τις εκκαθαρησεις με το αζημιωτο παντα…………….ε ρε ξερονησι που σας χρειαζεται παρταλια και να σπατε πετρες για να φατε οχι οπως τωρα που σας ταιζουμε ντζαμπε εμεις οι μαλακες ελληνες φορολογουμενοι για να μαλακιζεσται εκει μεσα……. μεχρι Α.Ε εταιριες εγκληματικων ενεργειων μεσα στιν φυλακη εχεται μαζι με τους βρωμιαρηδες μεγαλοδικηγορους εξω μεσα στιν πολη του Κορυδαλου δυο βηματα απο την Αθηνα γιατι ολοι τα οικονοματε παρταλια…….να μην κουραζεσται και απο αποστασεις…………………………

Comments are closed.