Στο σκαμνί ο Θεόδωρος Πάγκαλος – Γιατί κατηγορείται

Κοινοποίηση:
pagkalos-630x400

Στο εδώλιο του 7ου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, θα καθίσει την ερχόμενη Πέμπτη ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά συρροή μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Σε σχετική ανακοίνωση της, η ΠΟΕ – ΟΤΑ σημειώνει:

«Ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του «ΒΗΜΑ FM», στις 11 Νοεμβρίου του 2014, είχε αποκαλέσει κατ’ επανάληψη τους Δημοσίους Υπαλλήλους «κοπρίτες» και «κοπανατζήδες» κάνοντας επίθεση και κατά των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων.

«Γιατί να μην αξιολογηθούν οι κοπρίτες που απουσιάζουν κατά δεκάδες χιλιάδες από τα γραφεία τους; Όλοι είναι κοπανατζήδες!

»Οι μισοί την κοπανάνε και οι άλλοι μισοί είναι εκεί. Είναι Δημόσιο αυτό;

»Και γιατί να μην το αξιολογήσουμε; Όλοι είναι στο σύστημα που δεν καταδικάζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και δεν εξοβελίζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και τα συνδικαλιστικά όργανα καλύπτουν τους κοπρίτες που δεν θέλουν την αξιολόγηση», είχε πει.

»Τότε, με τα λεγόμενα και τις πράξεις του ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξυπηρέτησε τους στόχους της τρόικας και της κυβέρνησης να επιβάλλουν την πολιτική των μνημονίων και συγκεκριμένα την αξιολόγηση μέσω της οποίας δρομολογούνταν χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

»Υιοθέτησε και εξυπηρέτησε και αυτός μία πολιτική, που τα τελευταία χρόνια έχει ισοπεδώσει την Ελληνική κοινωνία, διέλυσε οικογένειες, έστειλε μετανάστες χιλιάδες νέους με εξαίρετες σπουδές, ξεπούλησε την Δημόσια και Δημοτική περιουσία και υποθήκευσε το μέλλον της χώρας και των πολιτών της.

»Ο καθένας όμως βρίσκεται αντιμέτωπος με τις πράξεις του και τις ευθύνες του.

»Έτσι και ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα βρεθεί στο Δικαστήριο και θα αντιμετωπίσει την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης ως απλός πολίτης. Αυτός που ως Βουλευτής και Υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπηρέτησε την πολιτική που έφεραν την Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας, επιχειρώντας το 2014 να ρίξει τις ευθύνες (όπως και έκανε και με το «μαζί τα φάγαμε»), στους πολίτες και τους εργαζόμενους και σήμερα εξακολουθεί να εξυμνεί την μνημονιακή πολιτική, να συκοφαντεί και να σπιλώνει κλάδους εργαζομένων.

»Απέναντι στη μνημονιακή γραμμή και τη νεοφιλελεύθερη πολιτική που εξέφρασε και συνεχίζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. παραμένει απόλυτα συνεπής στη δέσμευση που είχε δώσει τον Δεκέμβριο του 2014, όταν κατέθετε την μήνυση εναντίον του, πώς θα συνεχίσει έως ότου λογοδοτήσει ο πρώην Υπουργός για τις ύβρεις που είχε εκστομίσει εις βάρος του συνόλου των Δημοσίων Υπαλλήλων και των εκλεγμένων εκπροσώπων τους.

»Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. περιμένει να δει αν την ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα εμμείνει στους απαξιωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος των Δημοσίων Υπαλλήλων και στο υπεροπτικό ύφος που είχε όταν κατατέθηκε η μήνυση εναντίον του από την Ομοσπονδία.

»Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη της Ομοσπονδίας στην Αττική να συγκεντρωθούν στο 7ο Μονομελές Πλημμελειοδικείου Αθηνών (κτίριο 5–αίθουσα 4), στις 12.00 το μεσημέρι, προκειμένου να ακούσουν την απολογία του Θεόδωρου Πάγκαλου και την απόφαση του Δικαστηρίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Πρόεδρος: κύριε πάγκαλε, πώς γνωρίζετε οτι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες; πηγαίνετε συχνά σε δημόσιες υπηρεσιες και δεν εχετε εξυπηρετηθεί σωστα;
    πάγκαλος: αφου εμεις τους βάλαμε τους κοπριτες εκει για να μας ψηφιζουν και να δημιουργουν εσκεμμενα λαθη και προβληματα στον δημοσιο τομεα. Να χανονται χαρτια.., να γινονται λαθη στους αριθμους πρωτοκωλων.., να θάβουν υποθεσεις. , να ξεθάβουν άλλες.., να ανοιγουν κανενα γραμματακι στα Ελτα να μαθαίνουμε μυστικά…, να μην στελνουν στον νομιμο χρόνο τα δημοσια εγγραφα.., να δινουν παράταση στα δικά μας παιδια.., να βάζουν αρχειο τις υποθεσεις που θελαμε.., .., να χανονται μηνυσεις που κανανε στα δικα μας παιδια.., να βαζουν πρόστημα και με τις νόμιμες προσαυξησεις στους τίμιους πολιτες.., να παραπέφτουν χαρτια και να τα ξαναζηταμε.. σε δουλεια να βρισκόμαστε δηλαδη…., να παίρνουν μιζες και ενα “καφεδακι” για να πριχωρανε την αιτηση του πολιτη… Ε, τέτοια πραματακια κυριε Πρόεδρε.. Τι με ρωτάτε; Μήπως δεν τα γνωρίζετε; Τόσοι δημόσιοι υπάλληλοι πέρασαν απο τα δικαστήρια και ψευδομαρτηρούσαν στις υποθεσεις που.. θέλαμε (αν ο πολιτης δεν εκανε αυτο που του ζητουσαμε..). Δεν τους καταλάβατε ποτέ εσεις; Μάτι έβγαζαν απ το θέατρο και την υποκρισια.. Σιγά, επειδή ορκίζονταν; Και στις μασονικες στοες ορκίζονταν(!)

  2. Για τον Σημιτη και τον Παγκαλο βλεπω λετε πολυ σωστα για τα Ιμια, να σας θυμησω και την παραδοση του Οτσαλαν στους Τουρκους στην Κενυα, για την τωρινη προδοσια της Μακεδονιας δεν βλεπω κουβεντα!!!!!!!

  3. Στην Ελληνικη ιστορια οτι ηταν να γραφτει για αυτον εχει ηδη γραφτει με ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Μην χαλιεστε για αυτο το πραμα…πριν 10 μερες ηταν στην Ελευσινα στην παραλια σε ταβερνα με δυο φουσκωτους παρεα και ετρωγαν τις μπριζολες τους με ολα τα παρελκωμενα…

  4. Ο μαζί τα φάγαμε Που ξεθάψατε αυτό το λίπος αυτό ΤΟ πράμα που κτύπησε το φιλότιμο και την τιμή κάθε Έλληνα. Τότε στα Ίμια που ο αέρας πήρε την σημαία, τότε που όταν μια γιαγιά του είπε (στην λίμνη της Βουλιαγμένης), μας έχετε ξεζουμίσει με τους φόρους σας και αυτός αντί να της χαμογελάσει και να το περάσει στο ντούκου, φώναξε την αστυνομία και συνέλαβαν την γηραιά κυρία. Τέτοιο ΚΤΗΝΟΣ είναι, ούτε για φτύσιμο δεν αξίζει. το λίπος.

  5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΕΙ; ΤΟ ΚΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΗΤΕΥΣΗΣ; ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΥΡΙΖΩ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ.

  6. Γιά το “μαζί τα φάγαμε” φράση στην οποία παραδέχεται σαφέστατα ότι έφαγε και αυτός μαζί με κάποιους άλλους κανείς δεν μίλησε.
    Με το που βγήκε και είπε το πιό προφανές, οι συνδικαλιστοεργατοπατέρες τον έκατσαν στο σκαμνί.
    Ίσως έφαγαν και οι συνδικαλιστοεργατοπατέρες μαζί του και δεν τους συμφέρει να τον κάτσουν στο σκαμνί για την πρώτη φράση….

  7. Κλεφτες & συκοφαντες των αλλων για να καλυφθουν ολοι στο ΠΑΣΟΚ.Συνεργαζονταν παντα με τη ΝΔ & γλυτωναν τη φυλακη.Αρα ενοχος η ασπιλος ΝΔ,που ολοι εμεις οι λεγομενοι Δεξιοι,την ψηφιζαν.Τωρα ομως που τα ειδαμε ολα αναρωτιομαστε.Γιατι κανεις απο ολους αυτους τους κλεφτες δεν ειναι στη φυλακη;Γιατι ο προδοτης των Ιμιων Σημιτης ειναι εκτος Κορυδαλλου & του επιτρεπουμε να κανη & δηλωσεις για Εθνικα θεματα;Γιατι τους επιτρεψαμε να διωξουν τα μορφωμενα Ελληνοπουλα εκτος Ελλαδος,ενω η Πατρις τα χρειαζεται για να την αναστηλωσουν;Γιατι δεχθηκαμε τον προδοτη Σημιτη να επιδοτη Ελληνικες επιχειρησεις να φευγουν στις αλλες Βαλκανικες χωρες,ενω γεμιζαν με λαθρομεταναστες την Ελλαδα;Πως θα τους ταιζαμε;Ολοι αυτοι & πολλοι αλλοι πρεπει να περασουν απο Ειδικα δικαστηρια,μαζι με τον ολετηρα,ηλιθιο Γιωργο Παπανδρεου,που μας εβαλε στα μνημονια & τωρα ξαναζητα την ψηφο των παραπλανημενων Ελληνων,για να ξανακυβερνηση.Η Εσχατη των ποινων δηλ.ΘΑΝΑΤΟΣ,θαναι πολυ επιεικης γι’αυτους.Υπαρχουν Ελληνες που θα ψηφισουν ΚΙΝΑΛ;Συνεχιζετε να θυσιαζετε τα παιδια σας;

  8. O Πάγκαλος λέει αλήθειες, έτσι είναι όπως τα λέει
    Πολλά τα βρώμικα συνάφεια των δημοσίων υπαλλήλων και συνδικαλιστών

    1. Οι αληθειες του Παγκαλου ειναι σαν αυτες του διαβολου.
      Εχουν ενα περιτυλιγμα αληθειας για να το καταπινεις ευκολοτερα, και μετα παθαινεις
      Δηλητιριαση.
      Δεν λεει το ατομο αυτο τιποτα χωρις αποτερος σκοπος ειναι η διαλυση της ελληνικης κοινωνιας.
      Θελει κρεμασμα και αφημα να σαπιση στην κρεμαλα αυτος και ολοι οι ομοιοι του.
      Εφιαλτες της Ελλαδος

Comments are closed.