Στο ξανθό της Κορινθίου σφάζονται παλικάρια! «Κόκκαλο» η Ιωαννίδου όταν την ρώτησαν για Καλογρίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Fhwu5ZZH-750x430

«Τώρα… πάμε παρακάτω. Γιατί θέλετε να μου χαλάσετε το κέφι; Πάμε παρακάτω παιδιά, να είμαστε λιγάκι σοβαροί».

Η Μαρία Κορινθίου έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και η showbiz διχάζεται και… ξεμαλλιάζεται. Όταν οι δημοσιογράφοι μετέφεραν στον Γιώργο Βάλαρη τη διαφωνία της Μαρίας Ιωαννίδου με το ξανθό της Κορινθίου, εκείνος απάντησε: «Η κ. Ιωαννίδου θα έπρεπε να ξέρει επειδή τη γαλούχησε ο κ. Δαλιανίδης, ότι είχε αδυναμία στις ξανθές και το διατηρεί και η ίδια το ξανθό. Κάτι σημαίνει. Δεν πρόκειται να αφήσω την Μαρία Κορινθίου όσο είναι στα χέρια μου να γίνει μελαχρινή».

Για το θέμα ρωτήθηκε και η Άννα Φόνσου, η οποία δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι χαζό να κάνεις την Αλίκη Βουγιουκλάκη και να αλλάζεις τα μαλλιά σου. Η Μαρία Κορινθίου είναι μια πολύ ωραία γυναίκα μελαχρινή, να παίξει τον ρόλο που έχει γράψει ο συγγραφέας. Κακώς το έκανε ο κ. Βάλαρης».

Στις δηλώσει που έκανε η Μαρία Ιωαννίδου, όμως, είχε περισσότερο ενδιαφέρον η αντίδρασή της όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν θα μπορούσε να την υποδυθεί η Νατάσα Καλογρίδη. «Τώρα… πάμε παρακάτω. Γιατί θέλετε να μου χαλάσετε το κέφι; Πάμε παρακάτω παιδιά, να είμαστε λιγάκι σοβαροί».

Πηγή: zappit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: