Στο νοσοκομείο 11χρονος από επίθεση σκύλου

Κοινοποίηση:
AAGerpN.img

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/08) ένα αγόρι 11 ετών στην Εύβοια

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του στην αστυνομία, το αγόρι περπατούσε στις 16:30 χθες το απόγευμα στο Αχλάδι του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης– Αγίας Άννας, όταν του επιτέθηκε ένας σκύλος που μάλιστα συνοδευόταν από την ιδιοκτήτρια του.

Ο σκύλος δάγκωσε το παιδί στα χέρια και τα πόδια. Τραυματισμένος και φανερά σοκαρισμένος ο 11χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και στην συνέχεια στο νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα, όπως μεταδίδει το tvstar.gr.

Μάλιστα η ιδιοκτήτρια του σκύλου μετά την επίθεση έφυγε από την Εύβοια.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Α.Τ. Λίμνης.

Παράλληλα, και δεύτερο περιστατικό επίθεσης σκύλου καταγγέλθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, αυτή τη φορά στο ΑΤ Ερέτριας από 88χρονη κάτοικο της περιοχής, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγέλλουσα και θύμα της επίθεσης, στις 20 του μήνα δέχθηκε δάγκωμα στο δεξί κάτω άκρο από αδέσποτο σκύλο. Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ερέτριας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο σχολιαστής που τα βάζει με τα ζώα και εκφράζεται κ από πάνω τραβά μεγάλο υπαρξιακό ζόρι
    .. όπως και πολλοί άλλοι κομπλεξικοι μισάνθρωποι που τους φταίνε τα ζώα …μην δίνετε σημασία .. απλά όταν δείτε να κακοποιεί κάποιος ζώο καταγγελια αμέσως! Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, γιατί απαξιατε το γεγονός ότι το παιδί με το ποδήλατο έπεσε επάνω στο σκύλο και ως φυσικό επόμενο ο σκύλος αντέδρασε καθώς αισθάνθηκε απειλή! Πόσα άλλα παλιόπαιδα παρενοχλούν σκόπιμα ζώα ή εν προκειμένω πόσα παιδιά πέφτουν από αμέλεια πάνω σε ροδες αυτοκινήτων μετατρέποντας σε εγκληματίες τους οδηγούς!! Έως κ ο πατέρας του παιδιού άκουσα πως παραδέχτηκε ως φυσική την αντιδραση του σκύλου…. Όχι όμως της άθλιας αφεντικινας που το έβαλε στα πόδια χωρίς να προστατέψει το σκύλο της τραβοντας τον ή να αναλάβει ευθύνες ώριμα

  2. ΣΤΗ ΧΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΪΣΛΑΜΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΤΙΧΟΔΕΝΔΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΕΝΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΕΙΤΕ………….ΧΡΗΖΕΤΕ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ…………

  3. Εμείς στη Χίο έχουμε γεμίσει με σκύλους.πρωτον κατεβαίνουν από τα πεζοδρόμια οι άνθρωποι για να περνούν τα αφεντικά με τους σκύλους .Δεν μπορείς να τους μιλήσεις να τους πει πάρε πιο κει το σκύλο γίνεται φασαρία καυγάς.Βλεπετε εδώ στη Χίο οι σκύλοι δεν αγγίζουν δεν δαγκώνουν δε χέζουν ειναι καλύτερα και από τα παιδιά.Προχωρας και φοβάστε μην σου ορμήσει ο σκύλος και λέει το αφεντικό μη φοβάσαι δεν δαγκώνουν .Τέλος πάντωνεχουμε σκύλους εδώ στη Χίο που μιλούν και δεν αγγίζουν που δεν χέζουν και έχουμε ακόμα και σκύλους που μιλούν Γαλλικά γιατί και αυτοί που λέτε δεν αγγίζουν μιλούν.ν .

Comments are closed.