Στο Τμήμα Εκβιαστών καταφεύγει η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, για εκβιαστικές απειλές, μετά το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο για τα “Σόδομα” Βελόπουλου. Πάμε για αυτόφωρες συλλήψεις…

Κοινοποίηση:
velopoylos

Από το Σάββατο το πρωί που κυκλοφόρησε η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, με δημοσιογραφικές αποκαλύψεις περί των πολιτικών οργίων που κατά τις πληροφορίες μας και τις δημοσιευθείσες καταγγελίες, διαδραματίζονται με στημένα και “σημαδεμένα” ψηφοδέλτια και καταγγελλόμενα συμβάντα ως λαμογιές στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου( αλλά και με συγκεκριμένες ενυπόγραφες και όχι ανώνυμες καταγγελίες από πρώην στελέχη του), έχουμε γίνει δέκτες συνεχών απειλών και εκβιαστικών μηνυμάτων, από ανθρώπους που φαίνεται να προέρχονται από κύκλους που πιθανόν να δημιουργήσουν σοβαρό δικονομικό και ποινικό πρόβλημα στο κόμμα της “Ελληνικής Λύσης”.

Εν ολίγοις στα μηνύματα (τα οποία αποστέλλονται από ψεύτικα email, ένα από αυτά όμως προήλθε από “παρακρατηθέν, το οποίο ερευνάται και αναλύεται από ειδικούς των αρχών), γίνονται εκβιαστικές αναφορές  και απειλές εναντίον προσώπων της δημοσιογραφικής ομάδας αλλά και της ιδιοκτησίας του makeleio.gr και της εφημερίδος ενώ σε άλλα μηνύματα γίνεται λόγος για “επιχείρηση αντεκδίκησης” να μην συνεχίσουμε τις υπαρκτές δημοσιογραφικές αποκαλύψεις γιατί θα υπάρξουν “αντίποινα”. Τα μηνύματα βρίθουν ύβρεων και σε προσωπικό επίπεδο ενώ γίνεται λόγος για διαδραματιζόμενες και προσχεδιασμένες πράξεις που θα επιχειρήσουν να πλήξουν την ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ.

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους με τα γνωστά αφεντικά τους ότι θα βρεθούν δεμένοι, δίχως να το καταλάβουν, όπως βρέθηκαν κι άλλοι που επιχείρησαν στο παρελθόν να τα βάλλουν μαζί μας.

Οι αποκαλύψεις από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δεν πρόκειται να σταματήσουν επειδή φυλακόβιοι, άνθρωποι με λερωμένο από απάτες και υπεξαιρέσεις αλλά και εκβιασμούς ποινικό μητρώο, αποτολμούν να τα βάλουν μαζί μας.

Ούτως ή άλλως, το κεφάλι σας θα το φάτε, κοιτάξτε μην τρέχετε καλοκαιριάτικα στην Ευελπίδων με βραχιόλια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: