Στους τελικούς οι Μπακς μετά από 18 χρόνια με σούπερ Γιάννη! (video)

Κοινοποίηση:
Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ιστορική και πανάξια πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής πανηγύρισαν οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι θριάμβευσαν με 116-91 κι έκανα το 4-1 στις νίκες, πετυχαίνοντα ςτην κορυφαία τους επίδοση μετά από διάστημα 18 ετών.

Τα… ελάφια συνεχίζουν την μαγική τους πορεία, που αρχικά τους έχει φέρει στους τελικούς της Ανατολής μετά την τέταρτη νίκη επί των Σέλτικς. Η ομάδα του Μιλγουόκι επικράτησε με 116-91 των Κελτών και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς της Ανατολής. Εκεί θα περιμένει είτε τους Ράπτορς, είτε τους Σίξερς, με τους Καναδούς να προηγούνται με 3-2.

Με κορυφαίο για ακόμη μία φορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς ήταν αδύνατο να χάσουν. Ο ηγέτης της ομάδας του μιγουίοκι ήταν εξαιρετικός. Μπορεί να μη σκόραρε στους ρυθμούς τνω προηγούμενων αναμετρήσεων, ωστόσο βοήθησε πάρ απολύ σ εόλους τους τομείς και μάλιστα λίγο έλειψε να πετύχει triple double έχοντας 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Τον Greek Freak ακολούθησαν οι Μίντλετον με 19, Μπλέντσο με 18 και Χιλ με 16, ενώ για τους ηττημένους ο Ίρβινγκ που μπορεί σήμερα να έπαιξε και το τελευταίο του παιχνίδι με τους Σέλτικς πέτυχε 15 και οι Τέιτουμ με τον Μόρις από 14.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: