Στους Βουλιαράτες η σορός του ήρωα Κατσίφα – Αντηχεί σε όλη τη Βόρεια Ήπειρο ο σπαραγμός της μάνας του ΗΡΩΑ! (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
feretro-katsifas (1)

Το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία για να τον αποχαιρετήσουν και να θρηνήσουν τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό του ενώ ο Κωνσταντίνος Κατσίφας διακρίνεται να φορά στρατιωτική περιβολή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ θα ταφεί με τα στρατιωτικά ρούχα του.

Την ίδια ώρα χιλιάδες κόσμου αναμένονται να βρεθούν την Πέμπτη στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία για να πουν το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 14:00 ( ώρα Ελλάδος).

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα τόσο στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας όσο και στο χωριό. Μέχρι στιγμής δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί προκειμένου να παραστούν στην κηδεία άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η οικογένεια Κατσίφα μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα παρέλαβε στη 1.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης τη σορό του Κωνσταντίνου, από το νεκροτομείο των Τιράνων, δέκα ημέρες δηλαδή, μετά το θάνατό του. Για αυτό, ο πατέρας και η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα ταξίδεψαν από το χωριό Βουλιαράτες στα Τίρανα.

Αν και δικαιωμένη η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα που πήρε την σορό του γιου της εκφράζει το παράπονό της ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν τους βοήθησε. Όπως είπε, περιμένει ακόμα, ένα τηλέφωνο από τον πρωθυπουργό.

«Γιατί το παιδί μου να κάτσει δέκα ημέρας;», διερωτήθηκε, αναφερόμενη στην άρνηση της Αλβανίας να παραδώσει τόσες ημέρες την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα. «Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε τίποτα. Δεν μας βοήθησε πουθενά, καθόλου. Δεν βρήκε να πει δυο λόγια ανθρώπινα», λέει με παράπονο. Τον ψηφίσαμε και τι έκανε; Αυτόν ψηφίσαμε. Του έλεγα Αλέξη μου, λεβέντη μου, είσαι στο πλευρό μας. Tώρα δεν βρήκε να πει δυο λόγια», ανέφερε  η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα. «Διαλύθηκα, κουράστηκα», λέει με όση δύναμη της απομένει.

Η κυρία Βασιλική Κατσίφα ευχαρίστησε τους Έλληνες για τη συμπαράσταση και τους εύχεται «να έχουν όλοι την παναγία κοντά τους να τους βοηθάει. Να έχουν τη δύναμη να μπορούν να μιλάνε, να μιλάνε σωστά γα το δίκιο του κόσμου. Αυτό θέλω σαν μάνα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κλείστε τα σύνορα το βράδυ και κομμένα τα εμβάσματα προς Αλβανία παρά μόνο με επίδειξη προέλευσης.

  2. ΟΥΚ ΕΛΛΑΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ.Με την ηρωική σου αυτοθυσία έπραξες ήρωα Κωνσταντίνε αυτό που κάνουν οι ήρωες μας πιλότοι κάθε μέρα στο Αιγαίο.Δεν παρέδωσες την πατρίδα μικρότερη.Αιωνια σου η μνήμη.Ειναι στιγμές που η καρδιά ραγίζει τα λόγια είναι περιττά ο θρήνος της μάνας κόβει στα 2 την πατρίδα που αγάπησες και έφυγες από αυτόν τον ματαιόδοξο κόσμο.Συναντησες στην γειτονιά των αγγέλων άλλον έναν ήρωα στην Κύπρο αντίστοιχα που δεν άντεχε τον τουρκικό ζυγό.τον σωλομο σωλομο .Αναπαυσων την ψυχήν του δούλου σου Κωνσταντίνου Χριστέ ο Θεός ημών αμήν.

  3. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΠΑΛΙΚΑΡΕ.

  4. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΠΑΛΙΚΑΡΕ

Comments are closed.