Στον ΑΝΤ1 το Euro 2020- Μένει εκτός η ΕΡΤ για πρώτη φορά

Κοινοποίηση:
euro

Ανατροπή στις «συνήθειές» μας ήρθε να φέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1, πως εκείνο θα είναι το κανάλι που απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το Euro 2020. Το κανάλι του Αμαρουσίου, θα μεταδώσει μέσω της συχνότητάς του όλα τα παιχνίδια της δημοφιλούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης από τις 12 Ιουνίου ως και τις 12 Ιουλίου 2020, σε δώδεκα διαφορετικές  ευρωπαϊκές πόλεις.

Ο ΑΝΤ1 εκμεταλλεύθηκε ουσιαστικά το γεγονός ότι στην ΕΡΤ εφαρμόζεται σφιχτή οικονομική πολιτική. Γι’ αυτό και η πρόταση που έγινε από τη δημόσια τηλεόραση ήταν χαμηλότερη από εκείνη του ΑΝΤ1, που είχε προσπαθήσει να αποκτήσει και τα δικαιώματα του Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, τα οποία εν τέλει κατέληξαν στην ΕΡΤ. Είναι πάντως η πρώτη φορά που ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός (Μουντιάλ ή Euro) δεν θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Την είδηση ανακοίνωσε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος του καναλιού. Σημειωτέον ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν ο ΑΝΤ1 είχε μεταδώσει το Ευρωμπάσκετ του 2013 και του 2015 και το Μουντομπάσκετ του 2014

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: