Στοιχεία σοκ για τον Έμπορο των Βορείων Προαστίων!

Κοινοποίηση:
1

Το NewsAuto.gr δημοσιεύει τα στοιχεία που έλαβε καταναλωτής με Εισαγγελική παραγγελία από εταιρεία χρονομίσθωσης και εξουσιοδοτημένα συνεργεία που επιβεβαιώνουν την τεράστια κομπίνα! Οι Αρχές προσπαθούν να τον εγκλωβίσουν για τα καλά αυτή τη φορά και να μην την γλιτώσει επικαλούμενος λόγους… ασθένειας.
Του Γιώργου Κ. Ανδρή

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου για ακόμη μία φορά ο Έμπορος των Βορείων Αντιπρόσωπος θα αναγκαστεί να παραστεί στην Ευελπίδων καθώς ένας ανυποψίαστος καταναλωτής φαίνεται πως τον έχει στριμώξει για τα καλά!

Ειδικότερα  ο ιδιοκτήτης ενός VW Golf το οποίο αποκτήθηκε από τον επιτήδειο Έμπορο των Βορείων Προαστίων και όπως αποδείχθηκε είχε γυρισμένα χιλιόμετρα, ήταν τρακαρισμένο και διέθετε παραποιημένα δημόσια έγγραφα.

Παράλληλα ο ανυποψίαστος καταναλωτής μας έδωσε μια νέα πτυχή για την υπόθεση του Εμπόρου των Βορείων Προαστίων σύμφωνα με την οποία οι καταναλωτές μπορούν να αντιμετωπίσουν δραστικά τον επιτήδειο έμπορο.

Ο κ. Γ.Β. απέκτησε ένα VW Golf στα τέλη του 2014 από τον Έμπορο των Βορείων Προαστίων έναντι του ποσού των 11.000 ευρώ. Ο επιτήδειος έμπορος του έδωσε και ένα χρόνο εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, ενώ δήλωνε υπεύθυνα ότι το όχημα είναι ατρακάριστο. Πάντως το τιμολόγιο αγοράς του αυτοκινήτου αναγράφει μόλις 8.500 ευρώ και μια απόδειξη είσπραξης 400 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα 2.100 ευρώ δεν εμφανίζονται πουθενά!

Το αυτοκίνητο είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά ως καινούριο στην Ελλάδα από μια εταιρεία χρονομίσθωσης, η οποία το έβγαλε σε δημοπρασία και το απέκτησε ο επιτήδειος έμπορος. Το αυτοκίνητο στην αγγελία του Εμπόρου των Βορείων Προαστίων φαίνεται πως είχε διανύσει μόλις 56.000 χλμ. και μάλιστα πωλούνταν με βεβαίωση πως είναι ατρακάριστο.

Ο ανυποψίαστος καταναλωτής πείστηκε από τον επιτήδειο έμπορο και αποφάσισε να αποκτήσει το αυτοκίνητο, αφού ήταν και ελληνικό και ο Έμπορος των Βορείων Προαστίων του έδωσε και γραπτή εγγύηση ότι είναι ατρακάριστο.

Μετά από λίγο καιρό κατά την πορεία του αυτοκινήτου ξαφνικά «έφυγε» ο καθρέπτης. Ο κάτοχός του μετέβη σε κάποιο φανοποιείο όπου τον διαβεβαίωσαν πως το αυτοκίνητο όχι μόνο είναι τρακαρισμένο, αλλά είναι επίσης και κακοφτιαγμένο έχοντας τοποθετήσει ανταλλακτικά made in… China.

Λίγες ημέρες αργότερα το αυτοκίνητο έπρεπε να περάσει από ΚΤΕΟ όπου εκεί πέραν των κακοτεχνιών οι ελεγκτές αποφάσισαν να κόψουν το αυτοκίνητο καθώς στον τελευταίο έλεγχο τα χιλιόμετρα που αναγράφονταν στο κοντέρ του VW Golf ανέρχονταν σε 145.000 χλμ.!

Ο ιδιοκτήτης, αφού το αυτοκίνητο κόπηκε από το ΚΤΕΟ, αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Έμπορο των Βορείων Προαστίων, ο οποίος διατήρησε μια άκρως προκλητική στάση επισημαίνοντας πως: «Δεν μπορεί να μου κάνει κανένας τίποτα…»

Μετά την απαράδεκτη στάση του επιτήδειου εμπόρου ο γιος του ιδιοκτήτη του οχήματος αποφάσισε και εκείνος να επικοινωνήσει με τον έμπορο των Βορείων Προαστίων για να διαπιστώσει και εκείνος τα λεγόμενα του πατέρα του περί προκλητικότητας. Και σε αυτή την κλήση ο επιτήδειος έμπορος αντιμετώπισε με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο τον γιο του θύματος.

Ο κάτοχος του οχήματος αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του επιτήδειου εμπόρου και επισκέφθηκε έναν πολύ καλό δικηγόρο ο οποίος κατάφερε να λάβει Εισαγγελική Παραγγελία για το ιστορικό του αυτοκινήτου.

Με αυτό το χαρτί κατάφερε να λάβει όλο το ιστορικό του οχήματος που διατηρούσε η εταιρεία χρονομίσθωσης μαζί με το τιμολόγιο πώλησης στο έμπορο των Βορείων Προαστίων στο οποίο αναγράφονταν τα διανυθέντα χιλιόμετρα, από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία κατάφερε να λάβει όλο το ιστορικό των service αλλά και των ατυχημάτων και επισκευών που είχαν γίνει αποδεικνύοντας πως το αυτοκίνητο ήταν τρακαρισμένο και βέβαια διαπιστώθηκε παραποίηση δημοσίου εγγράφου που αφορούσε στο Πιστοποιητικό Ελέγχου από το ΚΤΕΟ!

Ο κάτοχος του οχήματος ήδη έχει επισκεφθεί μία φορά τις δικαστικές αίθουσες στις οποίες ο Έμπορος των Βορείων Προαστίων έχει λάβει αναβολή για προσωπικούς λόγους υγείας, ωστόσο στις 17 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να διεξαχθεί το ποινικό δικαστήριο της υπόθεσης ενώ η αγωγή θα δικαστεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Πάντως ο Έμπορος των Βορείων Προαστίων λίγο πριν το κάθε δικαστήριο βάζει τον δικηγόρο του να κάνει μια σχετικά φθηνή για εκείνον πρόταση στον αντίδικο μήπως κλείσει εξωδικαστικά η υπόθεση και αυξάνει το ποσό αν αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να λάβει άλλη αναβολή.

Επίσης υπενθυμίζουμε πως στις αρχές Νοεμβρίου θα εκδικαστεί η μεγάλη υπόθεση που αφορά τον επιτήδειο έμπορο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που περιλαμβάνει πάνω από 10 υποθέσεις εξαπάτησης και έχει επέμβει αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας.

 

POLHSH_APO_XRONOMISHOSH

ARXIKO-KTEO

KTEO-KOPSIMO

XILIOMETRA-SERVICE

TRAKARISMA

 Πηγή: newsauto.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: