24/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

“Στην ιστορία δεν είχε υπάρξει ποτέ τόσο δειλός πρωθυπουργός” – Ξεσπά ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που κάηκαν στο Μάτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Στέκεται μπροστά στο μνήμα των δίδυμων κοριτσιών του. Της Σοφίας και την Βασιλικής. Άφησαν την τελευταία τους πνοή αγκαλιασμένα μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους στο οικόπεδο της φρίκης. Κοιτάζει τις φωτογραφίες τους και τα παιδικά παιχνίδια που βρίσκονται παρατεταγμένα στο μάρμαρο….Η οδύνη γίνεται κατηγορώ. Σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, ο πατέρας τα λέει όλα. Για το ευθυνόφοβο κράτος, την στάση του πρωθυπουργού, τις δηλώσεις της Ρένας Δούρου αλλά και την αγκαλιά που του άνοιξαν οι απλοί πολίτες, φίλοι, συγγενείς, εργοδότες, συνάδελφοι.

Δείτε την ανάρτηση του Άγγελου Κοντού, φίλου του Γιάννη Φιλλιπόπουλου που ανάρτησε στο Facebook το βίντεο

“Ήταν ωραία εκείνη η εικόνα κύριε Τσίπρα, τα Χριστούγεννα στο Μαξίμου, που φιλούσατε τα παιδάκια. Εγώ αναγκάστηκα να φιλήσω τα κοριτσάκια μου καμμένα, παραμορφωμένα. Κυρία Δούρου, ήσασταν υπέροχη με τα μαλλάκια σας, όταν βγαίνατε στις εκπομπές και δικαιολογούσατε τον εαυτό σας! Όμως εμένα δεν μου έμεινε μαλλάκι να κρατήσω ενθύμιο από τα παιδάκια μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους, συγγενείς, φίλους, ανθρώπους που στάθηκαν κοντά μου, αστυνομία, πυροσβεστική που με βοήθησαν εκείνες τις ώρες, συναδέλφους, εργοδότες και βέβαια τη γυναίκα μου. Οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθείτε. Με νόμιμο τρόπο. Η μόνη γαλήνη που θα βρω στην ψυχή μου, θα είναι τα δικά σας παιδιά, των υπευθύνων, που θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή και θα σας μισήσουν για ότι κάνατε στην οικογένεια μου και σε άλλες οικογένειες”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Στόν μεσαίονα τιμωρούσαν τούς φονιάδες ώς εξής.Τού δέναν στό ένα πόδι ένα άλογο στό άλλο
    πόδι δεύτερο άλογο,στό ένα χέρι τρίτο άλογο καί στό άλλο χέρι τέταρτο άλογο καί τά πρόγκιζαν.
    Ετσι πρέπει νά τιμωρήσουν τόν Τσίπρα γιά τά αδικοχαμένα δίδυμα.
    Γιάννης

  2. Πιθηκια το προφιλ που λετε οτι ανεβαζει για βελουχιωτη δεν ειναι δικο του. Αυτος δεν εχει καν δικο του φβ ενας συγγενης του το ανεβασε. Αλλα περιμενεις ατομα που γλειφανε τον πακιστανολιακο και την κορη του την χοντρη να εχουν μυαλο;

  3. δεν καταλαβαινω κατι την χα την συκοφαντησανε τοσο που σκηνοθετησαν ενα εγκλημα και το φορτωσαν στο κομα σαν εγκληματιες και εβαλαν φυλακη ολη την ηγεσια. ρωτω τωρα ο συριζα που εκαψε 102 ατομα στο ματι που επρεπε να ειναι αν οχι στην φυλακη στην ηλεκτρικη καρεκλα γιατι αυτος ο διαχωρισμος θελουν να βγουν και λαδι οι δολοφονοι που εκαψαν τους ανθρωπους καλα τοσο αχρηστοι ηταν? η το εκαναν επιτηδες για αλλους λογους που μονο αυτοι ξερουν για εναν εγκληματικη οργανωση για 102 τι ειναι?????????????????????????????????

    1. Τι ρωτας ρε φιλε και συ,τη χαυγη δεν την θελανε μεσα και με τις παλινωδιες του μιχαλοβλακου και τις αποστασιες βουλευτων της εφτασε εξκει που εφτασε.

  4. Η δουρου κι ο τσιπρας φταινε. Πως χτιστηκαν ολα αλλα και οι μπασκινες και οι πυροσβεστες μονο δε φταινε.

  5. Κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ χωρίς τύψεις έτσι βγαίνουν και δηλώνουν όλοι τους. Όλες αυτές οι ψυχές που χάθηκαν όμως τόσο άδικα πως να κοιμούνται άραγε;

  6. …Κ ΕΣΥ ΔΕΙΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΗΡΕΣ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ…Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ…ΜΑΛΛΙΑ! Ε ΜΑΛΛΙΑ!

  7. ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΟΥΖΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ..ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΤΟ ΜΑΤΙ,ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΘΙΚΙ ΚΕΙ ΘΑΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΠΑΙΔΟΚΤΩΝΟΥΣ(ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ) ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ+ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ

    1. Αν δεις το προφιλ του στο facebook ειναι ο ιδιος Αριστερο καθηκι και υμνητης του Αρη Βελουχιωτη

  8. Τα δικα μας παιδια ειναι, δεν ειναι ουτε τα παιδια του Τσιπρα ουτε της Δουρου

  9. Γαμω την πουτανα μου. Βλέπω τα κοριτσάκια στην τελευταία φωτογραφία, είναι ίσα με την κόρη μου. Κλαίω, ανατριχιάζω και νευριάζω ταυτόχρονα. Μπορεί να μην είναι παιδιά μου αλλά με έχει συγκλονίσει τόσο πολύ σαν να είναι δικά μου παιδιά.

    1. Μωρέ εσύ δίκηο έχεις να αισθάνεσαι έτσι δεν βλέπω τον πατέρα όμως τόσο συγκλονισμένο στα προσεκτικά διατυπωμένα λόγια του!Άσε που δεν μου βγάζεις απ’το μυαλό πως πάλι αριστερόστροφα θα ψήφισε!

      1. Φίλε πραγματικα δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση του. Δεν νομίζω πριν θα μου έμενε λογική. Θα αφιερωνα την ζωη μου για να καθαρισω όσους περισσότερους υπαίτιους μπορούσα.

Comments are closed.