Στέλλα Μιζεράκη: Μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Ζάρλα γύρισε στον πρώην της – Ιδού και η απόδειξη

Κοινοποίηση:
mizaraki

«Κάνω comeback, comeback στον έρωτά στου» σίγουρα τραγουδά η Στέλλα Μιζεράκη.

 

Η παίκτρια που κέρδισε στο Power of love, χώρισε από τον Πάνο Ζάρλα και μέσα σε λίγες μέρες… βρήκε παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά και σε γνώριμη αγκαλιά αφού γύρισε στον πρώην της, τον Γιάννη Λεβεντάκη!

Και ποιος μπορεί να ξεχάσει τα όσα είχε πει ο εφοπλιστής στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τη Στέλλα, που την κατακεραύνωσε; Είχε πει τότε: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε τη Στέλλα… Εμένα μου άρεσε μελαχρινή και της το είχα πει κιόλας. Σίγουρα θα τη βοηθούσα τη Στέλλα σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν είχε… Η Στέλλα πλέον γιορτάζει της Μεταμορφώσεως. Εγώ πάντα της έλεγα να μην αλλάξει τίποτα, ότι είναι μια χαρά. Όπως λέει και ο Λεπά «Μείνε όπως είσαι, μην αλλάξεις τίποτα εγώ έτσι σε αγαπάω…». Μπήκε στο παιχνίδι με κάτι χείλη τόσα… Και της είπα «κανόνισε να πεις ότι σου έδωσα καμία ανάποδη γιατί δε σε άφηνα να μπεις στο παιχνίδι» και γέλαγα…» είπε χαρακτηριστικά. «Τα μάτια της Στελλίτσας είναι καστανά όχι μπλε… και της είχα πει μην το κάνεις, μη φοράς φακούς αφού έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες σου…»!

Αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν, αφού γίνεται προσπάθεια να είναι μαζί ξανά!

Αυτές τις ημέρες μάλιστα η νικήτρια του Power of Love απολαμβάνει τις διακοπές της στην Καλαμάτα με τον πρώην της, Γιάννη Λεβεντάκη ο οποίος συμμετείχε και εκείνος στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, Game of Love.

Οι δυο τους μάλιστα κοινοποίησαν την παρουσία τους στην περιοχή μέσα από τα social media, δίχως να αναφέρουν φυσικά πως είναι μαζί ,για να μην προδώσουν το μυστικό τους. Στόχος του ζευγαριού είναι να κάνει σταθερά βήματα αυτή τη φορά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δειχνει και τον δρομο και στις αλλες Ελληνιδες. Με πλουσιους γκομενους δεν εχεις αναγκη για τιποτα.

Comments are closed.