Σπάρτη-Κενοτάφιο Λεωνίδα. Το πούλησε το παιχνίδι, ο γαμπρός του μασόνου Έβερτ. “Δήμαρχε, θα σε κρεμάσουμε απ’ το τσιγκέλι”. Μάζα λαθραίων εισβάλλουν στην ιστορική πόλη. Βράζει η περιοχή

Κοινοποίηση:
doukas ok

Όπως ενημερωνόμαστε τεράστια κινητοποίηση υπάρχει ΤΩΡΑ στην πόλη της Αρχαίας Σπάρτης, μετά από πληροφορία, ότι πάνω από 300 λαθροεισβολείς, περνάνε την γέφυρα του Ευρώτα και κατευθύνονται σε φαληρισμένο ξενοδοχείο της περιοχής για να εγκατασταθούν.

Στο σημείο μαζύεονται κάτοικοι ενώ ο δήμαρχος, ο γαμπρός του μασόνου Έβερτ, Πέτρος Δούκας, κάνε την “πάπια” ενώ ήξερε.

“Θα τον κρεμάσουμε απ’ το τσιγκέλι”, φωνάζουν οι κάτοικοι.

Τι έγινε δημαρχούκο, τον πούλησες τον αγώνα; Θα φας καλά… Κάτι μπατσάκια έχουν πάει εκεί για να επιβάλλουν την τάξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αλαχού ακμπάρ κίριε διμάρχα
    σάς περικαλό θερμώς νά περιπιιθιτε καλά τούς νέους σιμπολίτες μας.Τούς αρέσι πολί ι σπαρτιά-
    τικι μπουζοπούλα αρκί νά ινε χαλάλ κέ νά τίν έχι εβλογισί ο μεγάλος μουφτίς τίς σπάρτις τό εφέν-
    τι τουρκόγλου.
    Αλαχού ακμπάρ
    Γιάννης Κατσαρός Λάκων πατριώτης Στουτγκάρδη.Εξω από τή Σπάρτη οι λάθρομουσουλμάνοι
    Πάς μή Ελλην βάρβαρος

  2. Καλά , ο Εβερτ δήλωσε ο ίδιος ότι είναι Γερμανικής καταγωγής , οι πρόγονοι του ήρθαν στην Ελλάδα ως συνοδεία του Όθωνα. Για να ξέρετε ποιοι είναι στην Εξουσία από εκείνη την εποχή έως σήμερα . Ξένοι . Είναι δυνατόν ξένοι να πονέσουν αυτόν τον τόπο;;;;;;;;; Και αυτός ο δούκας αποκλείεται να είναι Έλληνας ….

  3. ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ???? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ !!!!ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΤΩΡΑ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΡΙΧΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΡΡΙΧΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ!!!!Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΡΡΙΞΕ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΡΕΝΤΙΚΟΛΑ !!!!

  4. ΚΑΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΜΑΣΣΟΝΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ????? ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΚΡΗΜΑ…Η ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΥΠΗΔΑΡΙΟ ΛΑΘΡΟΟΡΚ…………………..

  5. ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑΠΝΙΓΗΤΕ…

    1. Δεν το ηξερα οτι ειχε βγει δημαρχος ο γαμπρος του Εβερτ. Αν και σε αυτη την χωρα δεν πρεπει να σε εκπλησει τιποτε. Δικιο εχεις φιλε.

Comments are closed.