Σοκ στο MasterChef! Πήγε με τη γυναίκα της στον διαγωνισμό για να στείλει το… δικό της μήνυμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

«Θέλω να δείξω προς τα έξω πώς είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία…»
Η Δήμητρα Γεωργίου κατάφερε με τρία “ναι” να περάσει στην επόμενη φάση του MasterChef. Η 34χρονη, μέσω της συμμετοχής της στον διαγωνισμό, θέλησε να περάσει σε όλο τον κόσμο και το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας.

Η ίδια είναι παντρεμένη με γυναίκα και αυτό που θέλει είναι η κοινωνία να αποδεχτεί επιτέλους την διαφορετικότητα και όπως τόνισε χαρακτηριστικά «να μην συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν».

«Σήμερα, εδώ μαζί μου, εκτός από τα αδέρφια μου και τους φίλους μου, είναι και η σύζυγός μου, η Άλκηστις που παρόλο τα δύσκολα που περνάει λόγω της επιλογής της να είμαστε παντρεμένες, παρ’ όλα αυτά είναι σήμερα εδώ και με στηρίζει και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Το οικογενειακό μου κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο, οπότε συγκινούμαι όταν δικοί μου άνθρωποι με στηρίζουν. Θέλω να δείξω προς τα έξω πώς είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία πρέπει να το βλέπει αυτό ξεκάθαρα ότι υπάρχει και να μην συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν», είπε η Δήμητρα Γεωργίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Για αυτο λοιπον εγω πλερωνω Νοβα για να βλεπω Boomerang , Travel channel , Discovery κ.τ.λ Δυστυχως οι ανωμαλοι και ολες οι πρωινομεσημεριανες δηθεν κωλοεκπομπες προπαγανδιζουν την διαστροφη κ την βρωμια. Ολοι οι πανελιστες μη πω κ οι οπερατερ εκθειασαν σημερα τη φακλανα κ την συζυγο της. Πω ρε στο Αμστερνταμ καποτε γινονταν μονο αυτα.

    Εκτωρ

  2. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ Η ΕΠΤΑΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ . ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΑΛΚΙΣΤΗΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΜΑ ΑΥΤΗ ΜΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΕΙΠΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΑΛΚΗΣΤΗΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ . ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ .

  3. Κάτι σπυριαριδες με άπλυτα μούτρα και μαύρα μπιμπίκια από την βρώμα …. κάτι λεσια με βρώμικα ρούχα… κάτι ανώμαλοι … . Να σιχαθεί κανείς να φάει… Για όσους κάνουν δίαιτα , ορίστε η εκπομπή που θα σας κόψει την όρεξη .

  4. Θα θελα και εγώ με τη σειρά μου να μοιραστώ προς τα έξω και χωρις ταμπού,την κομψότητα με την οποία πεφτουν τα σκ@τ@ μου στη λεκάνη,το πρωί.
    Είναι ευλογία και μεγάλη στηριξη στη πορεία της ημερας μου.
    Συνήθως είναι πολλά και δε νιώθω ντροπη.
    Με πολύ αλληλεγγυη τα κερνάω στην Σεφ και ας τα φάει όπως εκείνη ξέρει καλύτερα, Σεφ ειναι.

  5. Για μένα τελείωσε στο μάστερ σεφ πριν αρχίσει. Δεν θα τους δώσω ποσοστό τηλεθέασης ούτε για να καίει η TV για παρέα. Ανώμαλοι όλοι. Που θα βάλουμε άχρηστοι τα παιδιά μας να βλέπουν την ανώμαλη να κάνει την προπαγάνδα της. Μλκες και την περάσατε και στην επόμενη φάση μη χάσετε το κελεπούρι. Σιχάθηκα την τηλεόραση και τα σκατοκαναλα πια. ΕΙΣΤΕ Ανώμαλοι ρεεεεε και δε γουστάρουμε

  6. Αίσχος είναι ανωμαλία μη φυσιολογικό !παράδοση και φυσιολογικός άνθρωπος δεν είναι ομοφοβία είναι σωστό!! έξω οι ανώμαλοι βρομιάρηδες αντίχριστοι από τα σχολεία και από την ελλαδα

    1. Σιγα μωρη γκιοσα κακιασμενη;;;111 πως κανεις ετσι καλε;;; αφου και εσυ δικια μας εισαι μωρη Κοκο μην μας το παιζεις τωρα θεουσα,πες μωρη εδώ στα παιδια τι κανεις της νυχτες;;;!! που φορας της γουνες σου και της 10ποντες γοβες σου και ψωνιζεσε με αλλοδαπα τεκνα!!!!

  7. Ρε Δήμητρα πρέπει να έχεις βγάλει το Πρίνστον για να καταλάβεις τα αυτονόητα? Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η ομοφυλοφιλία είναι μια ανωμαλία, μια μιζέρια, μια κατάρα, μια δυσαρμονία σώματος-ψυχής? ‘Εχεις μια αντρική ψυχή που κ@υλώνει με γυναίκες και αντί να έχεις ένα αντρικό σώμα να πας με την γυναίκα που γουστάρει η ψυχή σου, να την γ@μήσεις και να την γλεντήσεις εσύ έχεις ένα γυναικείο σώμα που δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της ψυχής. Είσαι καταδικασμένη κάθε φορά που πηγαίνεις με την γυναίκα που σου αρέσει να τρως την μιζέρια στην μάπα και να προσπαθείς να ξεγελάσεις την ψυχή σου ότι αυτό που ζείς σαν ομοφυλόφιλη είναι το ίδιο με αυτό που θα ζούσες αν ήσουν ετεροφυλόφιλη. Την επόμενη φορά που θα πας με μια γυναίκα που σου αρέσει κάτσε και σκέψου “Πόσο περισσότερο θα χαιρόμουν την ίδια γυναίκα αν είχα κλειδώσει σωστά την ψυχή μου και είχα ένα αντρικό σώμα?”. Τότε θα συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που ζείς σαν ομοφυλόφιλη είναι μιζέρια και ψίχουλα μπροστά σε αυτό που θα ζούσες σαν ετεροφυλόφιλη.

  8. Αφου μας γεμισαν με λαθροεποικους και πανε να ισλαμοποιησουν τον πληθυσμο, θελουν να μας αλλαξουν και τα ηθη και τα εθιμα μας προβαλοντας ως φυσιολογικες πουστολεσβιακες καταστασεις, ενδιαφερομενοι δηθεν για τα δικαιωματα τους!!!!!!!! Δηλαδη δικαιωματα εχουν οι Βρωμα, οι λαθροεποικοι, οι πουστολεσβιες, ολοι αυτοι εκτος απο τον υπολοιπο Ελληνικο πληθυσμο , ο οποιος πρεπει να ανεχεται την παραβατηκοτητα τους και την τις προκλησεις της ανωμαλιας τους!!!!!!!!Αντε στα τσακιδια χαμενα κορμια!!!!!!!!!!

  9. διαφορετικοτητα ομοφοβια συμφωνα συμβιωσης κλπ μαλακιες .,.,

    γεμισε ο τοπος πισωγλεντια πουστακια και λεσβιες .,.,.

    ολα τα υπολοιπα ειναι που@#ες μπλε

  10. Να πάνε να πνιγούν όλοι αυτοί οι αλήτες της νέας τάξης πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των 3 σεφ.
    Μας τα έχετε πρήξει με τις λεσβίες, τους πούστηδες, τους κωλόγυφτους και τους λαθροδολοφόνους με τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Μόνο αυτοί έχουν δικαιώματα, ενώ τα έχετε στερήσει από εμάς. Οξω από την παράγκα ρεε

Comments are closed.