Σοκ στη Μαγνησία: Άφησε τον σκύλο του μέσα στο αμάξι και πέθανε από τη ζέστη

Κοινοποίηση:
1

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στη Μαγνησία από ένα ασυνείδητο ο οποίος άφησε το σκύλο του κλειδωμένο μέσα στο αμάξι του με αποτέλεσμα το άτυχο ζωντανό να πεθάνει από τη δίψα, αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν εντός του οχήματος.

Το τραγικό περιστατικό ανακαλύφθηκε από περαστικούς που είδαν τον σκύλο πεσμένο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να ξεκινήσει η επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Ο σκύλος είχε αφυδατωθεί εντελώς
Σε σύντομο χρονικό διάστημα το αυτοκίνητο ανοίχθηκε, ωστόσο παρά τις προσπάθειες τον πυροσβεστών το σκυλάκι δεν αντιδρούσε και μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο. Ωστόσο ούτε εκείνος μπορούσε να κάνει κάτι, αφού διαπίστωσε απλά τον θάνατό του.
Όπως προέκυψε από στοιχεία που βρέθηκαν στο όχημα, ιδιοκτήτης είναι ένας 47χρονος άνδρας ο οποίος αναζητείται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί. Οπως γράφει το e-thessalia.gr παραμένει άγνωστο πόσες ημέρες ήταν παρκαρισμένο στο συγκεκριμένο σημείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΦΟΝΙΣΣΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΟΠΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΖΩΟ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΛΙΓΕΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ, ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ………………… ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…………………….

Comments are closed.